Проверена

Камко ООД Отличен избор

Дом, офис и градина > Мебели и обзавеждане
Начало Дом, офис и градина Мебели и обзавеждане Камко ООД

Камко ООД

 Фирма „Камко“ ООД се появява на българския пазар през 1990 г. През изминалите годините, от създаването си до днес, компанията доказва, че е лидер в търгивията с меки подови покрития. Ние внасяме уют и стил във вашето жилище. Почувствайте комфорта и красотата, които създават предлаганите от нас продукти - задължителна част от всеки дом.


udovolstvieto da izbirashjpg
 
Фирмата работи с много партньори от Азия и Европа. Те са едни от водещите производители и го доказват с коректното си отношение. „Камко“ осъществява внасянето на качествени стоки като килими, мокети, пътеки, балатуми, ламинат и други. В нашите магазини ще откриете всичко най-ново на пазара. Стремим се да вървим в крак с времето и да предлагаме на клиентите си продукти от световно ниво. Изключително голямо ранообразие от модели, пъстри цветове, висококачествени материали, изгодни цени – всичко това в магазините на „Камко“ ООД.

За да улесним максимално вашето пазаруване и избора на подходящ продукт, ние ви осигуряваме професионално обслужване. Нашите служители ще ви дадат правилните съвети и ще отговорят на всичките ви въпроси. Освен това, може да се възмолзвате и от останалите услуги, които предлагаме, за да бъде процесът завършен докрай по най-добрия начин. В зависимост от вашите нужди ние можем да транспортираме и да монтираме мокети, килими и други. Част от каталога ни са красиви декорации и изящни мебели, които да поставят финалните щрихи на вашия дом.

Посетете магазините ни в град Варна, официалния сайт на фирмата, както и новия онлайн магазин „Камко“ на адрес: www.kamko.bg
 

Тагове

мокети Варна
изтривалки Варна
подови покрития Варна
podovi pokritia Varna
ламинат Варна
изкуствени треви Варна
kilimi Varna
Kamko OOD
пътеки Варна
balatumi Varna
izkustveni trevi Varna
moketi Varna
Камко ООД
puteki Varna
iztrivalki Varna
laminat Varna
килими Варна
балатуми Варна

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !