Проверена

АКВАХИМ АД Отличен избор

Услуги > Медицински консумативи
Начало Услуги Медицински консумативи АКВАХИМ АД

АКВАХИМ АД

АКВАХИМ АД е акционерно дружество, основано през 1992 година от доц. д-р Борислав Великов. Седалището на фирмата е в град София и се развива на пазара предлагайки висококачествени комплексни решения:
- представяне, доставка и разпространение на инструменти, консумативи, специални реактиви и лекарства;
- проектиране и доставка на лабораторно оборудване и системи за измервания в реално време;
- консултации за акредитиране по ISO 17025 и ISO 15189;
- обучение в професионален център, лицензиран от НАПОО - орган на Министерския съвет на Република България;
- обучение и съдействие при разработване, внедряване, валидиране и верифициране на стандартизирани и алтернативни методи.

Фирмата е разпознаваема още от основаването си като успешен проект за развитие на пазарния дял на водещата немска химико-фармацевтична компания "МЕРК" (MERCK KGaA). Дългогодишното партньорство с този концерн позволява да се въведат добрите европейски практики, да се развие кадровият потенциал и стъпка по стъпка да се разработят всички продуктови групи от химическото и фармацевтичното направление. Към края на периода АКВАХИМ развива успоредно партньорски отношения с американските фирми "Beckman Coulter" и "VWR", както и с швейцарската фармацевтична компания " ACTELION".

Image result for


Мисията на дружеството се реализира от екип от 15 химици, 10 биолози, 8 лекари, 6 инженери, 3 фармацевти и 12 икономисти. 7 члена на екипа са с докторски степени, а четирима от тях са хабилитирани.
Постепенно се структурират продуктови линии, позволяващи на АКВАХИМ да позиционира иновативни продукти на българския пазар. Така фирмата заема водеща позиция в областта на комплексните лабораторни решения, в това число лабораторната медицина и постига най - бьрзи темпове на ръст в пазара на лекарства.

АКВАХИМ АД гарантира на своите дългогодишни и нови партньори висококачествени комплексни решения, работейки за налагане на европейските стандарти в медико-диагностичните, терапевтичните подходи и контролно-аналитичната дейност.
АКВАХИМ АД Ви очаква!

Тагове

Междулабораторен контрол
Nauchni izsledvaniq
АКВАХИМ
Laboratorna medicina
konrolno-analitichna deinost
Лекарства
Mejdulaboratoren kontrol
Научни изследвания
контролно-аналитичната дейност
лабораторен и индустриален контрол
Молекулна биология
Laboratoren i industrialen kontrol
Лабораторна медицина
Molekulna biologiq
laboratorno oborudvane
Lekarstva
лабораторно оборудване

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !