Проверена

Къща за гости "Тора Бора" с. Панчарево Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Къща за гости "Тора Бора" с. Панчарево

Къща за гости "Тора Бора" с. Панчарево

Село Панчарево, област София е определяно като балнеологичен курорт заради наличието на минерални води. Мястото е идеално за лечение или почивка. Тук се намира и красивото Панчаревско езеро, което предлага очарователна природа и приятна атмосфера. Къща за гости „Тора Бора“ в село Панчарево ще ви предложи уют и спокойствие. Разположена  е непосредствено до Гребната база в селото и е недалеч от Минералната баня и Минералният басейн.

Нашите гости могат да избират между 5 стаи за двама, 2 просторни студиа, разполагащи с напълно оборудвана кухня и 2 големи апартамента. Всички помещения са луксозно обзаведени, за да се чувствате вие и вашите близки и приятели комфортно. Стаите са със самостоятелен санитарен възел и баня (някои от тях са с хидромасажни вани).

Можете да ползвате общата кухня и барбекюто и да развихрите кулинарните си умения. Освен това разполагаме и с просторна трапезария, където да се храните и забавлявате. При предварителна поръчка от ваша страна ще ви осигурим закуска или вечеря.

Навсякъде в къщата има свободен достъп до интернет. Разполагаме с паркинг за автомобила ви. При нас има място и за вашият домашен любимец (срещу такса от 20лв.).

Персоналът на къща за гости „Тора Бора“ ще ви посрещне топло и ще допринесе за приятното ви прекарване. Елате със семейството си или с приятелска компания и се насладете на приятни моменти и преживявания. 


Тагове

Къща до язовир Панчарево
Kushta za gosti Tora Bora Pancharevo
Pochivka Pancharevo
Почивка Панчарево
Нощувки Панчарево
Къща под наем до София
Noshtuvki Pancharevo
Nastanavane Pancharevo
Настаняване Панчарево
Къща за гости Тора Бора Панчарево
Kushta za gosti Pancharevo
Kushta pod naem do Sofia
Kushta do azovir Pancharevo
Kushta za gosti do Sofia
Къща за гости Панчарево
Къща за гости до София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !