Проверена

Семеен Хотел "Белведере" Аспарухово Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Семеен Хотел "Белведере" Аспарухово

Семеен Хотел "Белведере" Аспарухово

На брега на язовир Цонево сред красива и дивна природа е разположен семеен хотел Белведере. Обгърнат в зеленината и прохладата на Стара планина той ще Ви предостави една незабравима почивка. Тишина, спокойствие, чист въздух и игри на воля за вас и вашите деца.

Аспарухово е малко живописно селце сгушено в подножието на Стара планина, в пролома на река Луда Камчия, на брега на язовир Цонево. И точно там приема своите гости семеен хотел Белведере. Там е оазис за романтици, фотографи, хора на изкуството със сантимент към природата и красотата. Тук е и мястото на хората любители на риболова, разходката с лодка. При нас могат да почиват и семейства, което ще позволи на децата игри на воля.

Image result for

При проектирането на семеен хотел Белведере архитекта е заложил на разгъната, пространствена архитектура, което прави хотела част от природата. Хотела е едноетажен с паркинг, басейн, ресторант, зимна градина, тераса, безжичен интернет и барбекюта. Комплекса разполага и с голяма открита тераса, обширна подравнена тревна площ за спорт и игри и една банкетна зала.

Тагове

Почивка Аспарухово
Стаи под наем
Еко Туризъм
Релакс Аспарухово
Нощувки Аспарухово
Почивки
Хотели
Хотели Аспарухово
Отдих
Нощувки цени Аспарухово
Настаняване Аспарухово
Туризъм
Хотел с паркинг

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !