Проверена

Бакарди Клуб Отличен избор

Забавления > Дискотеки и барове
Начало Забавления Дискотеки и барове Бакарди Клуб

Бакарди Клуб

Кафе-клуб „Бакарди“, в град Добрич, е място за забавления и луд купон с близки и приятели. Тук можете да изпиете по едно питие с ваш приятел или да танцувате до зори с компанията. Клубът е разположен на централно място в града в непосредствена близост до парка, пешеходната алея в центъра на града и съвсем близо до къщата музей „Йордан Йовков“.

Клубът е двуетажен и има както закрита площ за зимния сезон, така и открита за летния. Всяка от тях може да посрещне до 300 души наведнъж. Тук ще се насладите на разнообразна музика за всеки вкус. Асортиментът ни от напитки е доста богат – предлагаме както различни видове алкохолни, така и много безалкохолни питиета. Освен меню с напитки, в бара се предлагат и закуски, пици, сандвичи, сладкиши и торти. Работното ни време е от рано сутринта чак до малките часове на нощта.

При нас често гостуват групи и индивидуални изпълнители, които допринасят за приятните емоции и моменти в клуба. Но независимо, с изпълнител или без, купонът е гарантиран.

Персоналът ни – винаги вежлив и усмихнат, ще се погрижи нищо да не ви липсва и да се чувствате отлично. Редовно предлагаме различни изгодни промоции на питиета и храни.

За едно незабравимо изживяване – изберете клуб „Бакарди“!

Тагове

Zavedeniya Dobrich
акарди клуб
Заведения Добрич
Zabavlenie Dobrich
Дискотека Добрич
Bakardi klub
Bacardy club
Клуб Добрич
Diskoteka Dobrich
Klub Dobrich
Бар Добрич
Bacardy club
Забавление Добрич
Клубен Бар Добрич
Bar Dobrich
Kluben Bar Dobrich

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !