Проверена

Хотел "Виа Понтика 123" Созопол Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Виа Понтика 123" Созопол

Хотел "Виа Понтика 123" Созопол

 Много хора предпочитат нашето Българско Черноморие за своята почивка. Имаме страхотни плажни ивици, чист въздух, красива природа и други фактори, които правят черноморските градове избор на мнозина, дори и на чужденците. Ако това лято сте решили отново да прекарате лятната си почивка край морето, но искате нещо различно, тогава нашето предложение е специално за вас. Заповядайте в хотел „Виа Понтика 123“!

  
 Хотел „Виа Понтика 123“ се намира на Южното ни Черноморие. По точно в местността Буджака, южно от град Созопол. Това е едно райско кътче, където цари усещане за пълно спокойствие. Тук вашата дълго планувана и мечтана почивка ще се превърне в реалност. Плажовете „Харманли“ и „Каваци“ са изключително популярни в Созопол. Точно между тях се намира хотел „Виа Понтика 123“ на красив крайбрежен път.

 Изберете апартамент, в който да отседнете и се отдайте на забавления и релакс. Разполагаме с 11 просторни помещения. Предлагаме ви три апартамента с по две спални, шест апартамента с по една спалня и две студия. Студията са разположени в най-високата част на комплекса. Оттам, както и от останалите стаи, се открива прекрасна гледка към морето. А това, което се харесва изключително много на нашите гости, са просторните тераси към всеки от апартаментите.

 Заповядайте в хотел „Виа Понтика 123“. Ние ще ви предложим внимание, грижа и професионално обслужване. Това е едно различно място, носещо магия, която, сигурни сме, кара нашите гости да се връщат отново и отново!

Тагове

Виа Понтика
Нощувки цени Созопол
Апартаменти под наем до Созопол
Nastanavane vila do Sozopol
Настаняване вила до Созопол
Hotel Sozopol
Хотел местност Буджака
Hotel mestnost Budzhaka
Нощувки до Созопол
Луксозни апартаменти Созопол
Хотел Созопол
Hotel do Sozopol
Хотел до Созопол
mestnost Budzhaka
Noshtuvki ceni Sozopol
Via Pontika
Апартаменти под наем Буджака
Luksozni apartamenti Sozopol
Noshtuvki do Sozopol
местност Буджака
Apartamenti pod naem do Sozopol
Hotel Via Pontika 123 Sozopol
Хотел Виа Понтика 123 Созопол
Apartamenti pod naem Budzhaka

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !