Проверена

Хотел "Виа Понтика 123" Созопол Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Виа Понтика 123" Созопол

Хотел "Виа Понтика 123" Созопол

 Много хора предпочитат нашето Българско Черноморие за своята почивка. Имаме страхотни плажни ивици, чист въздух, красива природа и други фактори, които правят черноморските градове избор на мнозина, дори и на чужденците. Ако това лято сте решили отново да прекарате лятната си почивка край морето, но искате нещо различно, тогава нашето предложение е специално за вас. Заповядайте в хотел „Виа Понтика 123“!

  
 Хотел „Виа Понтика 123“ се намира на Южното ни Черноморие. По точно в местността Буджака, южно от град Созопол. Това е едно райско кътче, където цари усещане за пълно спокойствие. Тук вашата дълго планувана и мечтана почивка ще се превърне в реалност. Плажовете „Харманли“ и „Каваци“ са изключително популярни в Созопол. Точно между тях се намира хотел „Виа Понтика 123“ на красив крайбрежен път.

 Изберете апартамент, в който да отседнете и се отдайте на забавления и релакс. Разполагаме с 11 просторни помещения. Предлагаме ви три апартамента с по две спални, шест апартамента с по една спалня и две студия. Студията са разположени в най-високата част на комплекса. Оттам, както и от останалите стаи, се открива прекрасна гледка към морето. А това, което се харесва изключително много на нашите гости, са просторните тераси към всеки от апартаментите.

 Заповядайте в хотел „Виа Понтика 123“. Ние ще ви предложим внимание, грижа и професионално обслужване. Това е едно различно място, носещо магия, която, сигурни сме, кара нашите гости да се връщат отново и отново!

Тагове

Хотел местност Буджака
Noshtuvki ceni Sozopol
местност Буджака
Хотел Виа Понтика 123 Созопол
mestnost Budzhaka
Apartamenti pod naem do Sozopol
Нощувки до Созопол
Nastanavane vila do Sozopol
Хотел до Созопол
Apartamenti pod naem Budzhaka
Апартаменти под наем Буджака
Hotel Via Pontika 123 Sozopol
Настаняване вила до Созопол
Hotel Sozopol
Луксозни апартаменти Созопол
Noshtuvki do Sozopol
Хотел Созопол
Hotel mestnost Budzhaka
Via Pontika
Апартаменти под наем до Созопол
Luksozni apartamenti Sozopol
Виа Понтика
Нощувки цени Созопол
Hotel do Sozopol

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !