Проверена

Хотел "Смиловене" и Ресторант "Дядо Либен" Копривщица Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Смиловене" и Ресторант "Дядо Либен" Копривщица

Хотел "Смиловене" и Ресторант "Дядо Либен" Копривщица

 Представяме ви две прекрасни места, намиращи се в град Копривщица, които задължително трябва да посетите. Това са хотел „Смиловене“ и ресторант „Дядо Либен“.

 Хотел „Смиловене“

 До хотел „Смиловене“ ви отвеждат калдаръмените улички на Копривщица. Разходката по тях е несравнимо преживяване, което носи духа на миналото. Градът-музей е често посещавана дестинация от туристите и се превръща в любимо място на всеки свой гост. Като част от град Копривщица хотел „Смиловене“ е изграден в изцяло възрожденски стил, с прекрасен интериор и комфортно обзавеждане. Гората е съвсем близо и носи полъх на свежест и чистота. Гостите имат възможността да се насладят на прекрасната природа, която заобикаля двете сгради, изграждащи хотелската част. Помещенията са светли и просторни, обзаведени в етно стил, някои от тях имат балкони с много цветя и прекрасен изглед. Можете да избирате между един апартамент и 16 стаи (14 от тях със спални, а 2 с по 2 легла). Имат две свързани стаи, като от едната е част и камина. По-различна от останалите е стаята „Синя одая“ – в нея има възможност за внасяне на още две легла плюс спалнята. Апартаментът се състои от спално помещение и всекидневна. Има камина, балкон и допълнителни екстри, които да задоволят вашите нужди. Част от удобствата, които можете да използвате в хотела са: безплатна интернет връзка, безплатен паркинг и др. Адресът, на който ще откриете хотел „Смиловене“, е улица „Бор“ №7.

 


Ресторант „Дядо Либен“ 

 Ресторант „Дядо Либен“ ще откриете в центъра на град Копривщица на бул. „Хаджи Ненчо Палавеев“ №47. Ако искате да се докоснете до копривщенското гостоприемство, да се пренесете в едно отминало време и да опитате от гозбите и виното, които са пили Дядо Либен и Хаджи Генчо – заповядайте на това прекрасно място! Странноприемницата е с капацитет от 100  места, разпределени както вътре, така и навън. Ако изберете да се настаните на закрито, заповядайте в уютните битови стаи, а навън ви очаква автентичен копривщенски двор. Опитайте разнообразни гозби и най-известните деликатеси от този край. В петък и събота част от вечерта е оркестър, а от вас очакваме добро настроени и много танци. Очакваме ви!

Тагове

Отдих Копривщица
Semeina pochivka Koprivshtica
Вкусна храна Копривщица
Хотелски комплекс Копривщица
хотел Смиловене Копривщица
Нощувка Копривщица
Hotel s parking Koprivshtica
Ресторант Копривщица
Хотел с паркинг Копривщица
Hotel Smilovene Koprivshtica
Hotelski komplex Koprivshtica
Семейна почивка Копривщица
Pochivka Koprivshtica
Ресторант Дядо Либен
Почивка Копривщица
Otdih Koprivshtica
Noshtuvka Koprivshtica
Smilovene Koprivshtica
Смиловене Копривщица

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !