Проверена

Хотел-ресторант "Св. св. Константин и Елена" Ивайловград Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел-ресторант "Св. св. Константин и Елена" Ивайловград

Хотел-ресторант "Св. св. Константин и Елена" Ивайловград

В град Ивайловград и по-конкретно в квартал „Дружба“ се намира хотел-ресторант „Св Св Константин и Елена“. Той е съвсем близо до центъра на града, но въпреки това успява да осигури на гостите си нужното спокойствие. Тук ще откриете комбинация от чист планински въздух идващ от красивите Родопи и удивителна гледка към Ивайловград. А при хубаво време, погледът ви ще стига чак до южната ни съседка Гърция.

Имате възможност да посетите някои от известните паметници на културата на България. Недалеч от хотела ще откриете античната римска вила „Армира“ и крепостта „Лютица“, които със сигурност ще ви очароват.

Хотелът ни е идеален избор за семейна почивка, а и за ваканция с приятели. За сигурността на вашия автомобил предлагаме паркинг с охрана. А в случай че сте дошли с автобус, осигуряваме превоз от автогарата на града до хотела за наша сметка. Хотелът е отворен през цялата година и предлага изгодни оферти и ценови пакети, подходящи за всеки джоб. Ще ви посрещнем топло и ще се погрижим престоя ви да бъде приятен.

На своите гости предлагаме избор от стаи за двама души, стаи за трима души и по-големи апартаменти. Всички те са с луксозно обзавеждане и ще ви накарат да се чувствате комфортно. Стаите и апартаментите са климатизирани и навсякъде има свободен достъп до интернет. Разполагат със собствена баня и тоалетна. Оборудвани са с телевизор. Апартаментите са двустайни и включват стая за спане и дневна. Ще се насладите на прекрасна гледка от всяко едно помещение. 


На ваше разположение е и ресторантът към хотела. Тук ще имате възможността да опитате разнообразни и вкусни храни, приготвени от професионални готвачи и поднесени с усмивка. Менюто ни е изключително богато със специалитети от различни по националност кухни. Едно е сигурно – каквото и да изберете да хапнете ще бъдете доволни. Освен вътрешен ресторант, за летните месеци ви предлагаме красива градина с приятна атмосфера. Има отделени места за пушачи. През зимата отоплението е осигурено от локално парно. При нас можете да отпразнувате някои от най-важните празници и събития – юбилей, сватба, годишнина.

Екипът на хотел-ресторант „Св Св Константин и Елена“ ще направи вашата почивка незабравима! 

Тагове

Noshtuvki Ivailovgrad
Ресторант Ивайловград
Nastanavane Ivailovgrad
Restorant Ivailovgrad
Настаняване Ивайловград
Hotel ceni Ivailovgrad
Хотел Ивайловград
Hoteli Ivailovgrad
Hotel Ivailovgrad
Хотели Ивайловград
Hotel-restorant Sv sv Konstantin i Elena Ivailovgrad
Hotel s restorant Ivailovgrad
Нощувки Ивайловград
Хотел цени Ивайловград
Хотел-ресторант Св св Константин и Елена Ивайловград
Хотел с ресторант Ивайловград

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !