Проверена

Хотел-ресторант "Калуа" Хасково Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел-ресторант "Калуа" Хасково

Хотел-ресторант "Калуа" Хасково

През 2002г. в град Хасково е открит хотел-ресторант „Калуа“. Години наред комплексът успява да поддържа високо ниво и да предлага комфорт и уют на своите посетители. Тук ще останете очаровани от професионалното обслужване, ястията с изтънчен вкус и спокойната обстановка. Нашата мисия е гостите да прекарат едни незабравими дни и да пожелаят да повторят посещението си. Най-важно за нас е вашето добро настроение по време на престоя ви в комплекса.
Image result for
Хотел „Калуа“ е недалеч от градския център, но въпреки това,  успява да предложи на своите гости нужното спокойствие и почивка. Намиращ се в красивия парк „Кенана“, хотелът е сякаш откъснат от шума и напрежението в града. Гостите на хотела могат да избират между 5 стаи за двама души и просторен апартамент. Както стаите, така и апартаментът са обзаведени със стил и разполагат с всичко нужно за една прекрасна почивка. Ще бъдете заобиколени от красива природа, която ще ви зареди с положителна енергия. Нашият персонал ще се погрижи вие и вашите близки и приятели да се чувствате добре и да не ви липсва нищо.

Както хотелът, така и ресторантът на комплекса, предлагат отлични условия на своите гости. Интериорът на ресторанта ще ви впечатли - мебелите са направени от естествени материали, което безспорно прави мястото красиво и необикновено. Капацитетът на ресторанта е 120 места със зали на две нива. Можете да се възползвате и от градина, в която да се храните сред свеж въздух. Тук, в ресторанта, ще се насладите на професионално приготвени специалитети. Менюто предлага богат избор от интернационални ястия за всеки вкус.

За една пълноценна почивка, посетете хотел-ресторант „Калуа“!Тагове

Почивка Хасково
Nastanavane Haskovo
Нощувки Хасково
Хотели Хасково
Zabelezhitelnosti Haskovo
Хотел ресторант Калуа
Pochivka Haskovo
Hoteli Haskovo
Забележителности Хасково
Restorant Haskovo
Настаняване Хасково
Семейна почивка Хасково
Калуа Хасково
Туризъм Хасково
Semeina pochivka Haskovo
Hotel restorant Haskovo
Hotel restorant Kalua
Kalua Haskovo
Noshtuvki Haskovo
Turizum Haskovo
Ресторант Хасково
Хотел ресторант Хасково

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !