Проверена

Хотел "Примавера 2" Пазарджик Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Примавера 2" Пазарджик

Хотел "Примавера 2" Пазарджик

 Хотели „Примавера“ са едно различно място, което се стреми да ви даде всичко нужно, за да бъде престоят ви при нас максимално комфортен. Ние имаме основни правила и ценности, които се стремим да следваме и да развиваме през годините. Полагаме много усилия и работим със страхотен екип от професионалисти, за да бъде нашата мисия възможна. Природата е изключително ценна за нас. Стремим се да я опазим и да допринесем доколкото е възможно за благосъстоянието и без да вредим. За тази цел хотели „Примавера“ използват крушки, пестящи енергията; стремим се да използваме минимално количество химикали и препарати при почистването; козметиката, която използваме, е с натурални съставки; в нашите офиси се използват рециклирани материали и хартия; гостите ни сами определят кога и колко често да бъдат заменяни техните спални принадлежности като чаршафи и хавлии. Смятаме, че всички тези неща са важни за нас и за заобикалящия ни свят. Защото ние вярваме, че заедно, стъпка по стъпка, можем да бъдем полезни.

 В стаите на хотели „Примавера“ ще откриете всичко нужно за вашата почивка и спокоен престой. Основното оборудване, с което разполагат, включва: климатик, ТВ с кабелна телевизия, безплатна Wi-Fi връзка, телефон, минибар, баня с душ, сешоар. Ако имате нужда от ютия и дъска за гладене, те могат да бъдат подсигурени от нас. 

 Приветстваме ви и в нашия ресторант „Примавера 2“. Оставете всичко в наши ръце и се насладете на комфортната и уютна атмосфера. Ние ще посрещнем вас и вашите приятели, семейство, колеги. Разполагаме с 60 места. В заведението има обособена зала, където е позволено пушенето. За всички гости на хотела предлагаме услугата румсървис. Ресторантът изпълнява и поръчки за доставка. Ако желаете да поръчате храна за вкъщи или офиса, моля позвънете на: 0888946312 (ресторант „Примавера 2“). Тагове

Примавера Пазарджик
Nastanavane Pazardzhik
Настаняване Пазарджик
Хотели Пазарджик
Hotel s restorant Pazardzhik
Примавера
Hoteli Pazardzhik
Hotel Primavera 2 Pazardzhik
Хотел с ресторант Пазарджик
Туризъм Пазарджик
Хотел Пазарджик
Hotel Pazardzhik
Turizum Pazardzhik
Primavera
Primavera Pazardzhik
Нощувки Пазарджик
Noshtuvki Pazardzhik
Хотел Примавера 2 Пазарджик

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !