Проверена

Хотел "Огняново Спа" с. Огняново Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Огняново Спа" с. Огняново

Хотел "Огняново Спа" с. Огняново

 Село Огняново е едно от онези места, които човек задължително трябва да посети, за да се убеди в магията и красотата му. Минералните извори привличат туристи от цялата страна, а спокойната атмосфера прави Огняново предпочитана ваканционна дестинация. А ако се чудите как да направите почивката си още по-приятна, изберете хотел „Огняново Спа“.

 Ще откриете хотел „Огняново Спа“ сред природата, разположен върху живописен хълм. Подарете си безценни мигове далеч от еднообразното и стресиращо ежедневие. Гости в хотела са както двойки, отдали се на романтични преживявания, така и семейства с деца, и приятелски компании. Какъвто и да е повода, с когото и да сте – заповядайте в хотел „Огняново Спа“!

 Предлагаме 12 двойни стаи (делукс), 4 двойни стандартни стаи и 4 апартамента. Всички помещения са снабдени с модерно оборудване, така че да се чувствате комфортно и приятно. Ресторантът към хотела е просторен и подходящ за вашата закуска, обяд и вечеря. Освен във вътрешната част, можете да прекарате времето си и в просторната градина. Менюто е разнообразно и предлага както български, така и интернационални ястия.

 Спа и уелнес центърът също ви очаква! Той е любимо място на нашите гости, а нашата цел е те винаги да си тръгват доволни, усмихнати и заредени с положителни емоции. Изберете си терапия или масаж, гмурнете се в закрития басейн с минерална вода, подарете си минути тишина във финландската сауна, в парната баня или в релакс зоната. Изборът е ваш!

 Хотел „Огняново Спа“ предлага на своите гости безупречно обслужване, семеен уют, модерна обстановка, спокойствие и много приятни мигове! 


Тагове

Луксозен хотел село Огняново
Hotel Ognanovo Spa selo Ognanovo
Хотел с ресторант село Огняново
Dvoina staa selo Ognanovo
Luksozen hotel selo Ognanovo
Spa i uelnes selo Ognanovo
Хотел Огняново Спа село Огняново
Спа и уелнес село Огняново
Спа хотел село Огняново
Hotel s restorant selo Ognanovo
Spa hotel selo Ognanovo
Двойна стая село Огняново
Pochivka selo Ognanovo
Почивка село Огняново
Хотел село Огняново
Hubav hotel selo Ognanovo
Hotel selo Ognanovo
Хубав хотел село Огняново

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !