Проверена

Хотел "Одеса" Севлиево Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Одеса" Севлиево

Хотел "Одеса" Севлиево

Почти в идеалният център на гр.Севлиево се намира новопостроеният хотелски комплекс ODESA. Приятно място за прекарване на свободно време и почивка в изключително приятна обстановка с перфектно обслужване на екип от професионалисти. 

Хотелът разполага :
  • 4 бр. единични стаи
  • 8 бр. двойни стаи
  • 2бр. апартаменти
  • конферентна зала
  • ресторант
  • лятна градина
  • зимна градина
  • механа
  • лоби бар


Единични стаи
Хотелът разполага с 4 бр единични стаи разположени на първият и вторият етаж на сградата. Всяка стая е оборудвана със самостоятелен санитарен възел, мини бар, телевизор, кабелна телевизия с 52 програми, телефон, румсервиз. Всички стаи са с централно отопление и постоянна температура. Санитарният възел е с практически неизчерпаемо количество топла вода. Рум сервиза е денонощен и предлага цялата продуктова гама на ресторанта и лоби бара. В цената на стаята е включена и закуска.
 
Двойни стаи
Хотелът разполага с 8 бр двойни стаи разположени на първият и вторият етаж на сградата. Всяка стая е оборудвана със самостоятелен санитарен възел, мини бар, телевизор, кабелна телевизия с 52 програми, телефон, румсервиз. Всички стаи са с централно отопление и постоянна температура. Санитарният възел е с практически неизчерпаемо количество топла вода. Рум сервиза е денонощен и предлага цялата продуктова гама на ресторанта и лоби бара. В цената на стаята е включена и закуска.
 
Апартаменти
Апартаментите в хотел Одеса"са два и са разположени съответно на вторият и третият етаж от сградата.Изпълнени по най-новите и съвременни изисквания те ви предлагат изключителен уют и комфорт необходим ви за пълноценна почивка. Санитарният възел разполага с душ-кабина и футористична елипсовидна вана.Кабелната телевизия предлага 52 програми и интернет връзка. Рум сервиза е денонощен и предлага цялата продуктова гама на ресторанта и лоби бара. Има възможност и за поставяне на две допълнителни легла.Предлагаме и използване на детско легълце-кошара при необходимост. Приятната атмосфера се допълва и от постоянната температура контролирана от мощна климатичната инсталация. При наемане на апартамент е възможно и използването на конферентната зала. 

Ресторант
В приземният етаж на хотел "Odesa" е разположен и ресторанта разполагащ с 32 бр места. В тиха и приятна обстановка под галещите звуци на подбрана и специално селектирана музика вие ще прекарате незабравима вечер с вкусните блюда приготвени от майстор готвача на ресторанта. Изисканата обстановка допълва вашето добро настроение и ви кара да с чувствате перфектно. А ако някой от вас в разгара на вечерта желае да се разнообрази с танци и музика на живо, може да заповяда в лятната градина, където нашият доказал професионализма си оркестър ще се погрижи за доброто ви настроение.Уверяваме ви - при нас вечерите са незабравими.

Механа
Механата при хотел "Odesa" е свързана с ресторанта посредством топла връзка и е е една атрактивна част от комплекса. Тук ви е можете да опитате от автентични български ястия приготвени по старобългарски рецепти и всичко това под звуците на българска народна музика.Приемат се заявки за колективни посещения като менюто е изцяло по ваш избор.  

Тагове

Нощувки в Севлиево
Хотелско настаняване в Севлиево
Хотел Одеса Севлиево
Почивка в Севлиево
Noshtuvki v Sevlievo
Туризъм в Севлиево
Хотели в Севлиево
Одеса Севлиево
Настаняване Севлиево
Turizam v Sevlievo
Hotelsko nastanyavane v Sevlievo
Hotel v Sevlievo
Pochivka v Sevlievo
Хотел в Севлиево
Хотел Одеса
Hotel Odesa Sevlievo
Hoteli v Sevlievo

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !