Проверена

Хотел "Минерални извори" с. Огняново Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Минерални извори" с. Огняново

Хотел "Минерални извори" с. Огняново

Огняново е китно българско селце, известно със своите минерални води и извори. Намира се едва на 12 километра от град Гоце Делчев и е съвсем близо до границата ни с Гърция. В близост до Огняново (на около 40км) е и едно от най-добрите ни места за ски курорт- Банско. Не една или две, а цели четири планини се издигат край селцето. Това са Пирин, Родопите, Славянка и Стъргач. Освен това, тук са и двете реки- Места и Канина, които със своята красота подканват все повече хора да посещават местността. Красивите гледки и приятната атмосфера са отлични предпоставки да посетите Огняново и да се възползвате от това, което селцето може да ви предложи.

Едно от местата, където можете да се почувствате уютно и комфортно, а и да си починете от забързаното ежедневие, е комплексът ,,Минерални извори“. Тук ще бъдете заобиколени от спокойствие  и ще се заредите с положителна енергия и нови сили. А едва на 100 метра от нас  се намира и минералният извор ,,Мирото“. Температурата на водата, извираща от там е цели 42 градуса, а лечебните му свойства са безспорни при различни заболявания. Изворът е познат още от древността и дори древните римляни са се възползвали от него. 


 Хотел ,,Минерални извори“ ви предлага голямо разнообразиие- ресторант, летен бар, две къщи за гости, една вила и два открити басейна с минерална вода.

Стаите, където можете да отседнете са 22- двойни със собствени тераси и три просторни апартамента. На ваше разположение в стаите има кабелна телевизия, парно, свободен достъп до интернет.

Заведението на хотела разполага с 80 места, а в горещите дни имате възможност да се храните във красивата ни лятна градина. За големи групи предлагаме предварително изготвени пакети.

Гостите на хотела ни имат правото да използват басейните, съблекалните, шезлонгите,  чадърите и бара.


Освен хотелски стаи, ние ви предлагаме и нашите къщички, в които могат да се събират и да се забавляват по-големи компании. Къщичките разполагат с един апартамент, три двойни стаи, широка трапезария.

Вилата в комплекса се състои от два апартамента, шест двойни стаи, трапезария, вътрешен и външен басейн.

Тагове

selo Ognanovo
Хотел Минерални извори село Огняново
Хотел Минерални извори
Хотел с минерален басейн село Огняново
Lechebna voda selo Ognanovo
Hotel selo Ognanovo
Hotel s basein selo Ognanovo
село Огняново
Hotel s mineralen basein selo Ognanovo
Хотел с басейн село Огняново
Лечебна вода село Огняново
Hotel s basein s lechebna voda
Hotel Mineralni izvori selo Ognanovo
Хотел село Огняново
Hotel Mineralni izvori
Хотел с басейн с лечебна вода

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !