Проверена

Хотел "Хорлог" с. Триград Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Хорлог" с. Триград

Хотел "Хорлог" с. Триград

 Село Триград се намира в Южна България. То е известно със своите природни и културни обекти – пещери, ждрело, музеи и други. Селото е тихо и спокойно.

 Точно преди да влезете в Триград, ще откриете хотел „Хорлог“. Той е отличен избор за почивка сред величествена природа и спокойна обстановка. Мястото е обзаведено в старинен дух. Хотелът е двуетажен, има и партер. На партера ще откриете заведение за хранене и рецепцията. А на другите два етажа се помещават стаите за спане. Посетителите на хотела могат да избират между различни стаи за двама души и апартаменти. Обзавеждането във всяка стая е луксозно и осирява всички удобства, нужни за пълноценна почивка. Стаите осигуряват уют и комфорт на посетителите си, за да се чувстват прекрасно по време на престоя си. Спалните помещения имат достъп до общ балкон с красив изглед към близката река. На разположение на посетителите е и специално обособено помещение за пушачи. Хотелът може да посрещне до 33 души.
 
 Стаите в хотела са общо 5. Те са два вида – четири от тях са стандартни, а една е „deluxe”.

 Стандартните стаи имат собствена баня и санитарен възел. Плоскоекранен телевизор, гардероб, нощни шкафчета. Стаите осигуряват и всякакви удобства за своите гости. Имат уникален планински изглед. Нощувката за двама души в стандартна стая струва 60лв., а нощувката за един – 50лв.

   „Deluxe” стаята е една в хотела. Тя е голяма и просторна. Разполага със собствена баня и санитарен възел. В нея освен спалня има и диван, който може да се разтяга и да се ползва като легло. Има обособено място за хранене с маса и столове. Обзавеждането й включва гардероб, плоскоекранен телевизор, нощни шкафчета и всякакви други удобства, нужни на гостите. Стаята предлага на гостите си уникален планински изглед. Близо до нея е помещението обособено за пушачи. Нощувката за двами души в „deluxe” стаята струва 90лв., а нощувката за един – 70лв.

 Апартаментите в хотел „Хорлог“ са общо 4. Те са три вида – стандартен апартамент на две нива, „deluxe” апартамент със спално помещение и всекидневна, „deluxe” апартамент с две спални помещения и всекидневна.

 В хотела има 2 стандартни апартамента. Те са двуетажни и имат две стаи са спане. Стаята на долния етаж е обзаведена с обща спалня, гардероб, плоскоекранен телевизор, нощни шкафчета. Разполага със собствена баня и санитарен възел. Предлага на гостите си и други най-различни удобства. В стаята има кресло, което се разтяга и може да бъде използвано като единично легло. Спалното помещение на горния етаж е обзаведено с две отделни легла и други най-различни удобства. Разполага със собствена баня и санитарен възел. Тези апартаменти предлагат на отседналите в тях изключително красив планински изглед. Целият апартамент струва 90лв. на вечер, а за двама души – 70лв. на вечер.

 „Deluxe” апартаментът, с една стая за спане и дневна, е един в хотела. Той е двуетажен, като на долния етаж се намира дневната, а на горния – спалното помещение. В дневната има диван, който се разтяга и може да се използва като допълнително легло. Стаята е обзаведена и с маса и столове, камина, плоскоекранен телевизор, гардероб. Разполага със собствена баня и санитарен възел. Обзавеждането на спалното помещение включва обща спалня и отделно легло. Разполага със собствена баня и санитарен възел, както и с всякакви удобства за гостите. „Deluxe” апартаментът предлага на своите посетители пленяващ планински изглед. Целият „deluxe” апартамент струва 120лв. на вечер, а за един човек – 100лв. на вечер.

 
Третият вид апартаменти в хотела – с две спални помещения и всекидневна, също е само един в хотела. Той е двуетажен, като на долния етаж се помещават едното спално помещение и дневната, а на горния – второто спално помещение. В дневната има диван, който се разтяга и може да бъде използван като допълнително легло. Стаята разполага още с кухненска маса и столове, камина, плоскоекранен телевизор, гардероб. Обзавеждането в спалното помещение на долния етаж включва обща спалня, нощни шкафчета и други най-различни удобства. Стаята разполага със собствена баня, оборудвана с вана и санитарен възел. В спалното помещение на горния етаж има две отделни легла, нощни шкафчета и други удобства. Стаята разполага със собствена баня и санитарен възел. От апартаментът „deluxe” се разкрива живописен планински изглед. Целият апартамент струва 160лв. на вечер, а за двама души струва 140лв. на вечер.

 
За вашия приятен и безпроблемен престой ще се погрижи персонала на хотела. Те ще ви посрещнат топло и ще се погрижат да се чувствате отлично по време на ваканцията си. Посетителите на хотела могат да се настаняват след 14:00 и трябва да напуснат стаите си до 11:00. 


 


Към хотела има и заведение за хранене. Мястото може да приеме до 40 души. Освен вътрешен ресторант, има и тераса за летните месеци, която може да приеме до 100 души. Тук ще опитате най-различни ястия, приготвени от майстор-готвачи. Храната е вкусна, а обслужването на високо ниво. Вежливият персонал ще се погрижи нищо да не ви липсва, докато се храните. Ако заявите предварително, сециално за вас и вашата компания, можем да приготвим специфични за района ястия. Насладете се на прекрасна кухня и много положителни емоции сами или със своята компания.

  Недалеч от хотела се намират едни от най-значимите забележителности в България. Имате невероятната възможност да посетите пещерите Дяволското гърло и Харамийската пещера. А за любителите на конния спорт, можем да предложим яздене на коне.

 В хотел „Хорлог“ в Триград ще си починете от шума и напрегнатото ежедневие. При нас ще бъдете заобиколени от красивап природа и свеж въздух. Имате възможност и да разгледате близките обекти в района, които представляват интерес за мнозина туристи. 


   

Тагове

Семеен хотел в Триград
Semeen hotel v Trigrad
Hotel v Trigrad
Хотели Триград
Туризъм в Триград
Hoteli v Trigrad
Pochivka v Trigrad
Почивка Триград
Noshtuvki v Trigrad
Нощувки Триград
Хотел в Триград
Turizam v Trigrad
Hotelsko nastanyavane v Trigrad
Хотелско настаняване Триград

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !