Проверена

Хотел "Етропол" Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Етропол"

Хотел "Етропол"

Добре дошли в реновирания Хотел Етропол, намиращ се в центъра на град Етрополе!

Разполагаме с чисто нови, уютни и комфортни стаи, включващи 8 двойни стаи и 5 луксозни студия за вашето удобство.
Всички стаи в хотела се отличават с модерен и стилен дизайн, който ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на престоя си.

Надяваме се, че ще се чувствате като у дома с нашите внимателно подбрани детайли.
За гостите, които търсят по-висок клас на комфорт и лукс, предлагаме луксозни студия. Тези студия са оборудвани с просторен дневен кът, разполагащ с кухненски бокс, трапезарна маса, разтегателен диван, спалня. Всички стаи са със собствени бани и тоалетни.

Хотел Етропол е ситуиран в ценътра на град Етрополе, където може да отркиете всичко необходимо за Вашия престой: Ресторанти и заведения, магазини и много други. 

Ако сте любители на културата и историята, град Етрополе е перфектното място за вас. Тук ще имате възможността да откриете множество забележителности в района. Някои от тях включват Етрополски манастир, където можете да се насладите на архитектурата и спокойствието на манастирския комплекс.
Неусетно и бързо може да се пренесете във времето, като посетите Исторически музей град Етрополе, където ще откриете богатото културно – историческо наследство на община Етрополе в 10 експозиционни зали: Археология, Етнография, Занаяти ХVІв.-ХVІІ в., Занаяти ХVІІІв.-ХІХ в., Занаяти ХІХ в.-ср. ХХв., Просветно дело, Етрополска калиграфско-художествена школа от ХVІІ в., Национално-освободителни борби, Видни етрополци и Дарителство.

 Ако сте почитатели на природата и планините, в района се намира и един от най-красивите балкани в България.
Тук можете да се насладите на природата и да се заредите с енергия, разходка или планинска екскурзия.Хотелът ни е идеално разположен, за да ви предостави комфорт и отдих след дълъг и интересен ден из разположените в близост забележителности. Бихме се радвали да ви посрещнем и да ви осигурим незабравим престой в нашия хотел в Етрополе. Очакваме ви с гостоприемство!

Тагове

Настаняване в Етрополе
ceni Etropole
Хотел Етропол
Етрополски манастир
Резвервация Етрополе
Etropolski manastir
Туризъм Етрополе
Rezvervacia Etropole
Цени Етрополе
Hotel Etropol
Семеен Хотел в Етрополе
Хотел Етрополе
Turizum Etropole
Semeen Hotel v Etropole
Nastanavane v Etropole
Hotel Etropole

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !