Проверена

Хотел "Дружба" Банкя Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Дружба" Банкя

Хотел "Дружба" Банкя

Хотел "Дружба 1" предлага 108 легла, разположени в 49 стаи и 5 апартамента. В стаите има телевизор с кабелна телевизия, мини бар. В някои от стаите има климатик и тераса. На разположение на гостите има безжичен интернет на рецепция и паркинг.  

Хотел "Дружба 1" е подходящ за провеждане на семинари, бизнес-срещи и конференции. Разполага с две конферентни  зали: зала "Банкя" с 40 места и зала "Люлин" със 120 места. Залите са оборудвани с флипчарт, екран и шрайбпроектор.

В курорта има различни и разнообразни възможности за приятно и полезно прекарване на свободното време.Модерни спортни площадки.Тенис комплекс, който е един от най-съвременните в България.Любителите на конната езда са улеснени от близостта на Хиподрум.Пет екопътеки опасват живописните околности на градчето.Известно място за разходки сред природата и лечение на дихателни проблеми е Алеята на здравето.Сред забележителностите на курорта са манастирът „Св. Петка” – кв. Клисура, църквата „Св. Св. Кирил и Методий” – с. Иваняне, църквата „Св. Св. мъченици Кирик и Юлита” – Банкя, „Вазов дъб“ - любимото място за почивка на писателя.Лесен и удобен е транспортът до столицата с нейните забележителности и интересни за посещение обекти.

Хидротермалните води в гр. Банкя са с температура от 36,5°С до 37°С и общ дебит 24 л/секунда. Те са с ниска минерализация- 0,280 g/l, ниска водна твърдост, хидрокарбонатно- сулфатно-натриеви, бистри, безцветни, без мирис и с приятни питейно-вкусови качества. Съдържанието на хидрокарбонатния йон в тази минерална вода е особено важен за поддържане на алкално-киселиното равновесие в организма, понижава концентрацията на липиди в кръвта, има антиалергично и противовъзпалително действие.

Специализирани програми: Хотел "Дружба 1" работи по програмата на НОИ за профилактика и рехабилитация на осигурените лица.

Image result for

Тагове

Нощувки Банкя
Хотел с басейн Банкя
Noshtuvki Banka
Хотел Дружба Банкя
Hotel Banka
Хотел Банкя
Pochivka Banka
Хотел с минерална вода Банкя
Балнеохотел Банкя
Hotel s mineralna voda Banka
Hotel Druzhba Banka
Hotel s basein Banka
Хотел с минерална вода до София
Hotel s mineralna voda do Sofia
Balneohotel Banka
Почивка Банкя

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !