Проверена

Хотел "Божур" с. Минерални Бани Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Божур" с. Минерални Бани

Хотел "Божур" с. Минерални Бани

 Ако имате нужда от наистина пълноценна почивка, която да има и лечебна цел, то село Минерални бани е правилният избор за вас. Там ще почувствате силата на минералната вода и нейното мощно влияние върху целия организъм. Хотел „Божур“ е перфектното място, на което да отседнете. Заповядайте!

 Хотелът е с капацитет от 113 места. Леглата са разпределени в 57 комфортни стаи. Те са оборудвани с телевизор, кабелна телевизия и други удобства. Част от комплекса е голям ресторант, където гостите могат да се насладят на вкусни ястия и различни напитки. Има и дневен бар. Ако пътуването е свързано с работа и имате нужда от конферентна зала, на ваше разположение са 120 места.

 Медицинският център е на изключително добро ниво и е посещаван от много хора всяка година. Ще получите индивидуално внимание и професионално отношение според вашите нужди. Има лекарски и масажни кабинети. Провеждат се различни видове лечение: балнеолечение, електролечение, парафинолечение, механотерапия и други. За вас ще се погрижи екип от високо квалифицирани специалисти. Те ще ви изслушат и ще ви помогнат да се почувствате по-добре.

 Хотел „Божур“ разполага с вътрешен басейн с минерална вода, перлена и вихрова вана, вана по избор (с питейна/минерална вода и ароматни соли/етерични масла/билки). Лечебното влияние на масажа е известно на всички, а тук можете да избирате от голямо разнообразие: класически масаж, частичен масаж, вакуумен масаж, различни терапии и други.

 Местността е заобиколена от красиви забележителности, които да посетите. Курорта е известен с останките на тракийски селища. А „Стъпката на богородица“ е забележителна следа от Римската епоха. В околността могат да се посетят и много природни забележителности, до които са изградени еко пътеки. Чистият въздух и разходката сред природата също имат лечебна сила и влияят добре на духа и тялото на човек.

 В село Минерални бани ще откриете всичко, от което имате нужда и ще се върнете към ежедневието си заредени с нови сили и енергия. Ще се почувствате по-здрави, по-силни, отпочинали и щастливи. А в хотел „Божур“ ще получите отлично обслужване и грижа. Очакваме ви!

Тагове

Хотели село Минерални Бани
Hotel Bozhur selo Mineralni Bani
Почивка село Минерални Бани
Туризъм село Минерални Бани
Hotel selo Mineralni Bani
Хотел Божур село Минерални Бани
Hotel s mineralna voda
Pochivka selo Mineralni Bani
Noshtuvki selo Mineralni Bani
Hoteli selo Mineralni Bani
Нощувки село Минерални Бани
Хотел село Минерални Бани
Хотел с минерална вода
Turizum selo Mineralni Bani

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !