Проверена

Хостел "Елена" София Отличен избор

Туризъм > Апартаменти, стаи
Начало Туризъм Апартаменти, стаи Хостел "Елена" София

Хостел "Елена" София

Хостел „Елена“ е разположен в столичния квартал „Овча Купел“ и около 10 мин. шофиране от централната част на София ще ви отведе до него. Районът е оживен и приятен. Нов български университет се намира само на километър разстояние. А до автобусната спирка „Овча Купел“ ще стигнете за 15 мин. ходене пеша. В непосредствена близост до комплекса има супермаркети, заведения за хранене и други разнообразни места, подходящи за отдих и забавление.

Хостел „Елена“ се разпростира на площ от 2000 кв.м., на два етажа и има 40 стаи. Помещенията са комфортни и уютни, обзаведени с всичко нужно за една приятна ваканция. Може да избирате между стаи с две, три легла или семейни. Използвайте безплатна Wi-Fi връзка и безплатна кабелна телевизия. Обзавеждането в помещенията е стилно и практично – гардероб, хладилник, телевизор, бюро. Всяка стая разполага със самостоятелна баня и тоалетна, като баните са оборудвани с душ. Може да се насладите и на живописната гледка от терасите. 


Гостите на комплекса имат възможност да използват общо кухненско помещение, което е напълно обзаведено и има всичко нужно, за да приготвите вкусни специалитети и ястия. Разполагаме и с красива градина, идеална за разходки и отдих. В сградата има автомати за храна, от които може да си набавите бързо и лесно десерт или напитка по всяко време на денонощието. В хостел „Елена“ се допускат домашни любимци.

Тук ще останете очаровани от приятелското и в същото време професионално отношение на персонала. Ще изживеете много приятни моменти със своята компания. 

Тагове

pochivka v Sofiya
Room Sofia
Настаняване София
оферти за почивки в София
Cheep hostel Sofia
pochivki v Sofiya
Нощувки София
oferti za pochivki v Sofiya
Хостел в София
Хотел в София
Hotel v Sofiya
почивки в София
Нощувки хостел София
Хостели в София
хотели в София
hoteli v Sofiya
почивка в София
Хотелско настаняване София
Hostel v Sofiya
Hotelsko nastanyavane Sofiya
Hosteli v Sofiya
Hostel Sofia

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !