Проверена

Хоспис "Св. Никола Мирликийски" Попово Отличен избор

Услуги > Здравни услуги
Начало Услуги Здравни услуги Хоспис "Св. Никола Мирликийски" Попово

Хоспис "Св. Никола Мирликийски" Попово

 Хоспис „Св. Никола Мираклийски“ е разположен в град Попово, област Търговище. Той покрива всички европейски стандарти и предлага на своите обитатели всекидневна грижа, комфорт и истински уют.

 Материаланат база, с която разполага хосписът, е на високо ниво и е оборудвана с всичко нужно за качествена всекидневна и специализирана грижа. Пациентите, настанени при нас, са най-важните. Персоналът се стреми да задоволи всички техни нужди и да ги накара да се почувстват като в собствения си дом. Сградата разполага с 25 легла и със специализирана апаратура като: кислородни апарати, инхалатори, инвалидни колички и всичко друго, нужно за индивидуалната грижа на всеки един пациент. Екип от квалифицирани специалисти наблюдава денонощно обитателите на дома, а при нужда им осигурява и санитарно-хигиенно обгрижване. На разположение са лекари, които да консултират пациентите, когато се налага. Всекидневното меню се подсигурява от кетъринг фирма и е специално изготвено, тъй като пациентите ни имат различни заболявания, към които трябва да се подходи внимателно при избора на храна. 


Image may contain house sky and outdoor

 Ние знаем колко е важно обитатели на хосписа да прекарват пълноценно и разнообразно свободното си време, за да се разведряват и да се чувстват добре. За тази цел им предлагаме различни дейности като гледане на телевизия, четене на разнообразна литература, занимателни игри и други според интересите и състоянието на хората.

 Мисията на хоспис „Св. Николай Мираклийски“ е да бъде място, на което всички да се чувстват обичани, пълноценни и щастливи.

Тагове

Grizha za vuzrastni hora Popovo
Zdravni grizhi Popovo
Хоспис Свети Никола Мирликийски Попово
Здравни грижи Попово
Грижа за стари хора Попово
Grizha za stari hora Popovo
Medicinski grizhi za vuzrastni hora Popovo
Медицински грижи Попово
Medicinski grizhi Popovo
Hospis Popovo
Медицински грижи за възрастни хора Попово
Hospis Sveti Nikola Mirlikiiski Popovo
Хоспис Попово
Грижа за възрастни хора Попово

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !