Проверена

Спортен център "Джим Палас" Варна Отличен избор

Забавления > Спорт
Начало Забавления Спорт Спортен център "Джим Палас" Варна

Спортен център "Джим Палас" Варна

 Спортен център „Джим Палас“ отваря варти в град Варна през 2005 г., за да предложи на всички жители и гости на града по-различен поглед върху общоприетото разбиране за един типичен фитнес. Освен, че е най-големият, той е и единственият „Wellness“ център. Базата, с която разполага, е без аналог в околността – над 1000 безупречно оборудвани кв.м. Разбира се това не е достатъчно, за да бъде един спортен център номер 1. Но, когато добавим и професионализма на екипа, всичко е възможно! Той се състои от амбициозни и мотивирани млади хора, които работят с хъс и желание за постигане на нови успехи. В „Джим Палас“ ще откриете идеалните условия за спорт и релакс. Заповядайте!

 През годините, изминали от създаването на спортния център, той е претърпял много промени, включващи различни подобрения и разрастване на базата. Екипът също подобрява своите умения и се стреми да постига високи резултати всеки ден. Всички това е реалност благодарение на клиентите, които се връшат с хъс и желание отново и отново. Здравословният начин на живот вече не е просто мода, но и необходимост, а в „Джим Палас, се превръща в удоволствие!   
  Фитнес залата, с която разполага спортният център, е оборудвана с уредите на небезизвестния лидер в Европа – „Technogym“. Това ви гарантира професионални уреди и безкомпромисно качество - ще откриете всеки уред, от който се нуждаете, както и свободни тежести. Освен перфектни условия за тренировка, в „Джим Палас“ ще срещнете хора от различни възрасти и с различни интереси. А тези от вас, които правят първите си стъпки в залата, могат да зададат всичките си въпроси на инструктурите. Те ще бъдат до вас и ще ви помогнат да се почувствате по-уверени, ще ви заредят с позитивизъм и ще ви мотивират да изкачвате нови върхове всеки ден!

 Все повече клиенти откриват ползите и удоволствието, които носят груповите занимания. Те могат успешно да бъдат комбинирани с фитнес тренировка или да бъдат вашия начин да поддържате добрата си форма. На ваше разположение са три зали, както и избор от различни групови тренировки. Вие избирате!

 Какво още ви предлага спортен център „Джим Палас“? Масажно студио, сауна и парна баня – време е да си откраднете няколко мига на усамотение и да поглезите сетивата си.

Тагове

Dzhim Palas Varna
Спортен клуб Варна
Fitnes zala Varna
Sport Varna
Спортен център Джим Палас Варна
Sporten centur Varna
Fitnes instruktor Varna
Спорт Варна
Sporten klub Varna
Масажи Варна
Sporten centur Dzhim Palas Varna
Спортен център Варна
Фитнес инструктор Варна
Джим Палас Варна
Fitnes i masazh Varna
Фитнес зала Варна
Групови занимания Варна
Спортен център Джим Палас
Sporten centur Dzhim Palas
Masazhi Varna
Grupovi zanimania Varna
Фитнес и масаж Варна

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !