Проверена

Д-р Продан Проданов - Бургас Отличен избор

Здравеопазване > Медицински центрове
Начало Здравеопазване Медицински центрове Д-р Продан Проданов - Бургас

Д-р Продан Проданов - Бургас

Ако търсите специалист, в областта на град Бургас и самият град, по хирургия това е доктор Продан Проданов.

Доктор Проданов
е специалист в областта на хирургията и извършва консултации на пациенти, прегледи с диагностична насоченост, процедури с характера на миниинвазивните, адекватно и ефективно лечение на хемороиди и фисури, както и диагностика с ендоскоп. Дейността си лекарят практикува към отделението по хирургия (обща и ендоскопска) на болница Бургас.
Диагностиката с помощта на ендоскоп, извършвана от д-р Проданов включва:

-          Извършване на ехография, на коремните органи и ретроперитонеума;
-          Доплер (цветен);
-          Ехография, която е контрастна;
-          Доплерово изследване – дуплекс;
-          Доплерово изследване – триплекс;

Пациентите, които имат проблеми с хемороидите и фисурите, чийто характер е много дискомфортен, могат да се доверят на доктор Проданов. Той им предлага методи за лечение, които са основани на съвременните безкръвни методи за отстраняване на проблеми от този род. При този род третиране на тези вгорчаващи живота ни състояния, няма болка, всичко е стерилно и в амбулаторни условия, а болничния престой е ненужен! Периода за възстановяване след самата интервенция е около два дни. Като цяло Миниинвазивната хирургия е сравнително млада наука и практика. Но, клиниките по света извършващи обща хирургия и университетските клиники с ендоскопска насоченост, я практикуват до едни 90%.

Търсите адекватно лечение на фисури в Бургас?
Вашият специалист хирург в тази област е доктор Продан Проданов. Той извършва процедурите по лечението в свой съвременен хирургичен кабинет, в град Бургас. Какво е фисурата по своя характер? Тя е цепнатина в областта на аналния отвор, която не заздравява. При появата и има освен течение на кръв и силна придружаваща болка. Затова и лечението, и намирането на специалист за това са важни. За да разберете, какви точно са симптомите и причинителите на тази фисура, ви е нужен опитен специалист в тази област. Диагностика и хирургична намеса с ендоскоп в град Бургас.

Ако се нуждаете от специалист, който има съвременен кабинет, за диагностика и хирургични интервенции с ендоскоп, то това е доктор Продан Проданов. Той е хирург-специалист, който несъмнено адекватно ще ви помогне и премахне проблема ви. Какво представлява едноскопската хирургия? Това е хирургия, която е миниинвазивна. Тя включва методи от типа на лапароскопските, за да се проникне и отстрани проблем в областта на: гениталиите, отделителната система, гръдната област или областта на ендокринните жлези. Проникването става през естествените отвори на човешкото тяло или през малки отвори, които се правят вторично. Тези хирургични методи, за разлика от конвенционалните не остават белези, възстановителния период е много по-кратък и разрезите са малки. Нужда от лечение на болезнени хемороиди в град Бургас!

Вашият специалист хирург е доктор Продан Проданов. Той лекува успешно проблемните ви хемороиди. И двата пола еднакво страдат от неприятните образования, които са и опасни. Често пъти повечето хора не обръщат внимание на проблема и грешат. Възлите от рода на хемороидите са вътрешни, външни или смесени.
Методите за лечение могат да са:
-          Чрез медикаменти;
-          Миниинвазивни и парахирургични;
-          Без медикаменти;
-          Хирургични


 

Тагове

ehografia na koremni organi i retroperitoneum Burgas
Lechenie na fisuri Burgas
dupleks doplerovo izsledvane Burgas
Бургаска болница
Hirurg Burgas
триплекс доплерово изследване Бургас
Прегледи Бургас
Burgaska bolnica
kontrastna ehografia Burgas
Медицина Бургас
ехография на коремни органи и ретроперитонеум Бургас
Lechenie na hemoroidi Burgas
tripleks doplerovo izsledvane Burgas
контрастна ехография Бургас
Лечение на хемороиди Бургас
Pregledi Burgas
Лечение на фисури Бургас
Kliniki Burgas
дуплекс доплерово изследване Бургас
Доктор Бургас
Хирург Бургас
Medicina Burgas
Клиники Бургас
Doktor Burgas

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !