Проверена

GSM сервиз Соларис Отличен избор

Технологии > Сервизи
Начало Технологии Сервизи GSM сервиз Соларис

GSM сервиз Соларис

GSM сервиз Соларис е с  15 годишна история намиращ се в центъра на град Сливен. При нас са се ремонтирали телефони от самото основаване. Помним как правихме ремонт на телефони като Motorola C930, Ericsson T18, Nokia 3110, Alcatel OT 302, Siemens C25, Sony CMD-CD5.

Сервиза е първият в страната, който успешно ремонтира стъкла на Samsung, iPhone, LG. Нашата обява в olx.bg е от 3 години, като имахме над 80 положителни коментара и оценки, който бяха премахнати след промяната на сайта им. Ремонтирани са счупени стъкла на смартфони и таблети на стотици клиенти от цялата страна, както от големите градове, така и от малки села. Правят се телефони от всички известни марки - Samsung, iPhone, Lenovo, Alcatel, HTC, Sony, Huawei, Nokia, LG. Куриерите като Еконт, Спиди, Лео Експрес, DHL ни помагат за това.
   
Персонал и оборудване - Сервиза има персонал от 4 човека, който имат дългогодишен опит в ремонта на GSM апарати. Разполагаме с машини, професионални инструменти и уреди помагащи ни да извършим ремонт на високо ниво. Стараем се непрекъснато да повишаваме качеството и ремонтираните модели , за да отговорим на изискванията Ви. Непрекъснато увеличаваме моделите който поддържаме за ремонт, за да отговорим на изискванията на пазара.
Най- новите смартфони се подлагат на детайлно проучване от нас, след което прилагаме адекватно решение за ремонта им. Използваме висококачествени материали за възстановяване на телефона или таблета. Ако се сменя целия дисплей на телефона използваме само оригинален такъв. В сервиза се правят и други ремонти по телефони и таблети като разкодиране, поставяна на български меню, възстановяване на софтуер, ъпдейт, ремонт на зареждаща букса, смяна на батерия, слушалка, микрофон, звънец, рязане на сим карти и много други.


  
Какво искат и какво получават нашите клиенти? 
- Нашите клиенти искат бърза и най- вече качествена смяна на счупен дисплей, счупено стъкло или тъч скрийн на таблета или телефона им. Те разчитат на нас защото им даваме сигурност и гаранция при ремонтите. Цените ни са конкурентни на пазара и доста по- ниски от средните за страната. Нашите клиенти спестяват време и пари, получават професионално качество, коректно обслужване и гаранция от един месец.

Тагове

GSM serviz Solaris
GSM сервиз за смяна на дисплей
Remont na displei na telefon
Сервиз за телефони Сливен
Remont na telefoni Sliven
Ремонт на телефони Сливен
serviz za tuch skriin i stuklo na telefon
Remont na telefoni
Ремонт на дисплей на телефон
GSM serviz za smana na displei
Ремонт на телефони
Serviz za telefoni Sliven
GSM сервиз Соларис
сервиз за тъч скрийн и стъкло на телефон

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !