Проверена

Георгиеви Транс ЕООД Отличен избор

Услуги > Транспортни услуги
Начало Услуги Транспортни услуги Георгиеви Транс ЕООД

Георгиеви Транс ЕООД

  Началото на фирма „Георгиеви Транс“ ЕООД е поставено през 1990 г. Собственик е Стоян Георгиев. Започва дейността си с името ЕТ „АТ Стоян Георгиев“. Държавите, с които работи са Германия, Русия, Австрия. През годините фирмата не спира да разширява дейността си и да се разраства. Започва работа само с един камион, а само една година по-късно, вече разполага с пет превозни средства – четири камиона с ремаркета и една цистерна. Фирмата влага средства в разширяването на метериалната база – складови помещения, а за екипа и за работницте – столова и офиси. През 1992 г. компанията закупува камион „Щаер“ – западно производство. Към държавите, с които работи фирмата, се включва и Иран.


 През 1996 г. освен с основната си дейност, „Георгиеви Транс“ започва да се занимава с превоз на дървени материали и продукти. С цел подобряване на качеството на предлаганите услуги, компанията купува превозни средства на световни марки.

 Седем години след създаването си, фирмата притежава 10 камиона с ремаркета и собствен сервиз. Голяма част от предприятията в града са нейни клиенти. Развитието на фирмата не спира дотук. Закупуват се още превозни средства. „Георгиеви Транс“ работи с много международни партньори и с едни от най-добре развитите спедиции в света.
 Следва период от шест години, в който се извършват превози между България и Германия. От 2006 г. до 2009 г. след сключено партньорство с фирма „Б3 Експорт“ ЕООД, започват да се превозват лодки, моторници и яхти в Европа. Поставя се началото и на ново звено, което отговаря за транспорта в европейските държави, благодарение на партньорство с Германия и Холандия.

 След години усилена работа с редица марки превозни средства, фирмата избира „Скания“, която е единствената марка, с която работи и до днес. Ръководството на фирмата се предава от поколение на поколение и през 2014 г. начело застава наследникът – Бисер Георгиев.

 За тези 24 години фирмата успява да заеме челни позиции на пазара и да бъде не просто разпознаваемо име, а еталон за качество. „Георгиеви Транс“ ЕООД ви предлага: транспорт в Европа и в страната, спедиторски и логистични услуги, транспорт на извънгабаритни товари, транспорт на опасни товари, гаранция за сигурността на вашата стока и превоз до вратата ви.

 Нашите шофьори са висококвалифицирани. Притежават всички нужни умения, благодарение на курса, който ние им предлагаме. Целта е да се подобрят техните знания и наученото до момента. За да сме сигурни, че предлагаме най-доброто, както на нашите клиенти и партньори, така и на нашия персонал, използваме съвременни технологии за контрол и връзка (GPS и GPRS). Разчитаме на денонощно видео наблюдение и връзка с шофьорите при необходимост.

Тагове

логистика
logistika
Групажни пратки
Ukrepvane na stoka
Speditorski i logistichni uslugi
Prevoz ot vrata do vrata
Организиране и транспортиране на свръх тежки и извън габаритни товари
Вътрешен и международен транспорт
Grupazhni pratki
Превоз от врата до врата
Vutreshen i mezhdunaroden transport
Укрепване на стока
международен транспорт
спедиция
Georgievi Trans EOOD
Organizirane i transportirane na svruh tezhki i izvun gabaritni tovari
Георгиеви Транс ЕООД
Transportni sredstva
Спедиторски и логистични услуги
spedicia
mezhdunaroden transport
Транспорт на Опасни товари
Transport na Opasni tovari
Транспортни средства

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !