Проверена

Георгиеви Транс ЕООД Отличен избор

Услуги > Транспортни услуги
Начало Услуги Транспортни услуги Георгиеви Транс ЕООД

Георгиеви Транс ЕООД

  Началото на фирма „Георгиеви Транс“ ЕООД е поставено през 1990 г. Собственик е Стоян Георгиев. Започва дейността си с името ЕТ „АТ Стоян Георгиев“. Държавите, с които работи са Германия, Русия, Австрия. През годините фирмата не спира да разширява дейността си и да се разраства. Започва работа само с един камион, а само една година по-късно, вече разполага с пет превозни средства – четири камиона с ремаркета и една цистерна. Фирмата влага средства в разширяването на метериалната база – складови помещения, а за екипа и за работницте – столова и офиси. През 1992 г. компанията закупува камион „Щаер“ – западно производство. Към държавите, с които работи фирмата, се включва и Иран.


 През 1996 г. освен с основната си дейност, „Георгиеви Транс“ започва да се занимава с превоз на дървени материали и продукти. С цел подобряване на качеството на предлаганите услуги, компанията купува превозни средства на световни марки.

 Седем години след създаването си, фирмата притежава 10 камиона с ремаркета и собствен сервиз. Голяма част от предприятията в града са нейни клиенти. Развитието на фирмата не спира дотук. Закупуват се още превозни средства. „Георгиеви Транс“ работи с много международни партньори и с едни от най-добре развитите спедиции в света.




 Следва период от шест години, в който се извършват превози между България и Германия. От 2006 г. до 2009 г. след сключено партньорство с фирма „Б3 Експорт“ ЕООД, започват да се превозват лодки, моторници и яхти в Европа. Поставя се началото и на ново звено, което отговаря за транспорта в европейските държави, благодарение на партньорство с Германия и Холандия.

 След години усилена работа с редица марки превозни средства, фирмата избира „Скания“, която е единствената марка, с която работи и до днес. Ръководството на фирмата се предава от поколение на поколение и през 2014 г. начело застава наследникът – Бисер Георгиев.

 За тези 24 години фирмата успява да заеме челни позиции на пазара и да бъде не просто разпознаваемо име, а еталон за качество. „Георгиеви Транс“ ЕООД ви предлага: транспорт в Европа и в страната, спедиторски и логистични услуги, транспорт на извънгабаритни товари, транспорт на опасни товари, гаранция за сигурността на вашата стока и превоз до вратата ви.

 Нашите шофьори са висококвалифицирани. Притежават всички нужни умения, благодарение на курса, който ние им предлагаме. Целта е да се подобрят техните знания и наученото до момента. За да сме сигурни, че предлагаме най-доброто, както на нашите клиенти и партньори, така и на нашия персонал, използваме съвременни технологии за контрол и връзка (GPS и GPRS). Разчитаме на денонощно видео наблюдение и връзка с шофьорите при необходимост.

Тагове

Prevoz ot vrata do vrata
Ukrepvane na stoka
Транспортни средства
Georgievi Trans EOOD
spedicia
спедиция
Георгиеви Транс ЕООД
Организиране и транспортиране на свръх тежки и извън габаритни товари
Вътрешен и международен транспорт
Speditorski i logistichni uslugi
mezhdunaroden transport
логистика
logistika
Спедиторски и логистични услуги
Grupazhni pratki
Transport na Opasni tovari
Organizirane i transportirane na svruh tezhki i izvun gabaritni tovari
Vutreshen i mezhdunaroden transport
международен транспорт
Транспорт на Опасни товари
Укрепване на стока
Transportni sredstva
Групажни пратки
Превоз от врата до врата

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !