Проверена

Galaxy Garden - Озеленяване, покривни градини, автоматизирани поливни системи, водни ефекти и дизайн Отличен избор

Услуги > Озеленяване и градинарство
Начало Услуги Озеленяване и градинарство Galaxy Garden - Озеленяване, покривни градини, автоматизирани поливни системи, водни ефекти и дизайн

Galaxy Garden - Озеленяване, покривни градини, автоматизирани поливни системи, водни ефекти и дизайн

 „Galaxy Garden” – всичко нужно, за да създадете свой собствен градински рай! Седалището на фирмата се намира в град София. Някои от основните дейности, с които се занимава, включват предлагането на услуги в сферата на озеленяването, поливните системи, дизайна и други. Уверяваме ви, че за вас ще работи екип от професионалисти – не се колебайте, доверете се на „Galaxy Garden“. Поставяме началото още през 1998 г. През годините не спираме да работим усилено, а всекидневното развитие и надграждане на постигнатото, са едни от основните ни цели.

Някои от услугите, предлагани в „Galaxy Garden”:

 - Озеленяване: Ние превръщаме обикновеното дворно пространство в уникално място. Озеленяването е пръв помощник в изпълнението на тази мисия. Тревата, цветята, дърветата, храстите са едни от основните компоненти в изграждането на цялостната визия. Преминаваме през няколко задължителни стъпки, за да достигнем до желания краен резултат. Започваме с изготването на проект, след това се подготвя терена, следва изграждане на поливна система (при нужда), следващата стъпка е затревяването на терена (за тази цели се използва професионална тревна смеска и се полага тревен чим), идва ред на засаждането на растителността, следват аранжирането и оформянто на водни каскади, последната стъпка от този етап включва засаждането на живи плетове и др. -Напояване:

Напояването е изключително важна част от поддържането на вече озеленената площ. Водата дава живот на растенията и подпомага развитието им. „Galaxy Garden“ ви предлага всичко нужно за качественото напояване. Фирмата изгражда различни видове поливни системи, сондажни помпи, помпени станции, мъглуващи системи, специализирани системи за капково напояване и други. -Покривни градини:

Покривните градини са възможност да създадете един малък зелен рай на самия покрив на сграда насред града. Те стават все по-популярни в градската среда и са чудесно място за почивка и отдих. „Galaxy Garden” ви предлага цялостно изграждане на покривна градина. Започваме с избора на подходяща растителност и чрез специфични техники изграждаме градината без да вредим на конкретната сграда.

  Посетете нашата фейсбук страница и официалния ни уеб сайт, за да се запознате подробно с предлаганите услуги. Екипът на „Galaxy Garden“ е тук за вас. Очакваме ви!

Тагове

zasazhdane dekorativna rastitelnost Sofia
zatrevavane profesionalna trevna smeska Sofia
оформяне водни каскади София
засаждане декоративна растителност София
Galaxy Garden
затревяване професионална тревна смеска София
Напояване София
Galaksi garden
polagane treven chim Sofia
полагане тревен чим София
Galaxy Garden
изграждане поливна система София
Ozelenavane Sofia
oformane vodni kaskadi Sofia
izgrazhdane polivna sistema Sofia
Napoavane Sofia
Галакси гарден
Озеленяване София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !