Проверена

Friends MMA Отличен избор

Забавления > Спортни клубове
Начало Забавления Спортни клубове Friends MMA

Friends MMA

Боен MMA клуб „Friends” се намира в град София в ж.к. „Дианабад“ на улица „Св. Пимен Зографски“ №37. Разположен е в сградата на спортен център „Здрав дух в здраво тяло“. Именно там е поставено началото на бойния клуб. Създателят му е Деян Топалски, който е сред най-добрите и най-успешните ММА състезатели в България. Той започва да води тренировки там, а по-късно основава и собствения си клуб.

Идеята за създаването на клуба възниква като инициатива, която цели не просто да тренира бойците, а да им осигурява стабилна подготовка на истински атлети. През 2013 г. Деян Топалски реализира идеята си и поставя началото на боен клуб „Friends“. Това, което различава този клуб от останалите, е възможността всеки желаещ да намери партньор за спаринг на неговото ниво. Тук истински ММА професионалисти обменят опит и подобряват уменията си на ринга.

Успехът на клуба се дължи на професионализма на инструктура Топалски. Той притежава множество отличия и титли и е многократен републикански шампион. Част от екипа е и Александър Георгиев.

Може да закупите карта за един месец на стойност 70 лв., а цената на една тренировка е 7лв. Имате възможност да тренирате всеки ден от понеделник до петък с начален час 20:00 до 21:30. Очакваме ви!

  Friends MMA

Тагове

Boini izkustva Sofiq
Boini Sportove Sofiq
Instruktor Deqn Topalski
Бойни изкуства София
MMA klubove Sofiq
Национална спортна база по борба София
ММА София
Спортни клубове София
Инструктор Деян Топалски
Деян Топалски
Бойни спортове София
MMA Sofiq
Borba Sofiq
ММА клубове София
Sportni klubove Sofiq
Клуб по борба София
Deqn Topalski
Klub po borba Sofiq
Борба софия
Nacionalna sportna baza Sofiq

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !