Проверена

Фотон Логистик ЕООД Отличен избор

Дом, офис и градина > Бяла техника
Начало Дом, офис и градина Бяла техника Фотон Логистик ЕООД

Фотон Логистик ЕООД

„Фотон Логистик“ ЕООД  е фирма, която ви предлага голямо разнообразие от водещо марки техника – черна и бяла. Фирмата започва развитието на дейността си през 2008 г. Вече десет години не спира да надгражда постигнатото до момента и да прави клиентите си по-доволни и по-щастливи.

Основната дейност на „Фотон Логистик“ е търговията с техника, както на дребно, така и на едро. Фирмата ви предлага водещите и най-търсените марки на пазара. Качествена бяла техника и всичко за вашия дом и кухня – от аксесоари до обзавеждане. Някои от марките, с които работи компанията, са: Whirlpool, Unold, Clatronic, Maytag, Royalty Line, Berlinger Haus и други. Превърнете кухнята си в любимо място в дома. Обзаведете я с вкус и стил, с истински качествена техника. Ако обичате да прекарвате време в кухнята, с нашите уреди ще можете да покажете пълния си потенциал. Ако пък готвенето не е любимото ви занимание, то уверяваме ви, че съвсем скоро ще се превърне в такова. Защото с уредите на тези марки, готвенето и всички домакиснки задължения се превръщат в приятно, лесно и бързо занимание.

Поръчайте това, от което имате нужда, а ние, от „Фотон Логистик“, ви уверяваме, че то ще достигне до вашия дом за възможно най-кратък срок. Преди да заплатите имате право да видите и да тествате продукта си. С всички електронни продукти ще получите и гаранция (тя е различна за различните продукти – обикновено 6, 12 или 24 месечна).

Ще отговорим на всички ваши въпроси. Не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме обажданията и поръчките ви! 

Тагове

уреди с козметични дефекти Шумен
уреди за вграждане Шумен
uredi s kozmetichni defekti Shumen
cherna tehnika Shumen
техника за дома Шумен
bala tehnika Shumen
бяла техника Шумен
черна техника Шумен
uredi za vgrazhdane Shumen
уреди с транспортни дефекти Шумен
uredi s transportni defekti Shumen
домакински уреди Шумен
domakinski uredi Shumen
tehnika za doma Shumen
Фотон Логистик ЕООД
Foton Logistik EOOD

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !