Проверена

Фитнес клуб "Power Zone" Благоевград Отличен избор

Забавления > Фитнес
Начало Забавления Фитнес Фитнес клуб "Power Zone" Благоевград

Фитнес клуб "Power Zone" Благоевград

Обичате спорта? Харесва ви да се грижите за себе си и за тялото си? Търсите място, на което да тренирате и да водите активен начин на живот? Посетете фитнес клуб „Power Zone“! Ще го откриете в Благоевград на адрес: жк. „Еленово“, ул. „Орион“ №4.

 Фитнес клуб „Power Zone“ събира на едно място хора, които ценят здравето си, искат да изглеждат и да се чувстат добре. Хора, които спортуват от години и имат опит в тренировките, и за тях фитнесът е начин на живот, такива, които се сблъскват с фитнеса за пръв път, такива, които се опитват да излязат от зоната си на комфорт и да положат усилия, за да постигнат резултатите, които искат. Хора на всякаква възраст, свързани от една обща цел – здравословният и активен начин на живот. Финес клуб „Power Zone“ ви предлага приятна атмосфера, в която наистина да се почувствате добре и на правилното място. Нашата мисия е клиентите ни да се връщат всеки път с усмивка и желание при нас.

    Power Zone


 Пространството, върху което е разположен фитнесът, заема площ от 500 кв.м. Той е просторен и оборудван със съвременни уреди. На ваше разположение са изключително качествените уреди на „GYM 80“. Те са вашата гаранция за пълноценна и ефективна тренировка. Нашите фитнес инструктури са винаги тук за вас. Каквито и въпроси да имате, обърнете се към тях. Във фитнес клуб „Power Zone“ има и вертикален турбо солариум.

 Очакваме ви!

Тагове

Фитнес Благоевград
Power Zone Благоевград
Fitnes klub Blagoevgrad
Power Zone
Sportni zanimania Blagoevgrad
Power Zone
Фитнес клуб Благоевград
Спортни занимания Благоевград
Sportna zala Blagoevgrad
Power Zone Blagoevgrad
Fitnes Blagoevgrad
Спортна зала Благоевград
Фитнес клуб Power Zone Благоевград
Fitnes klub Power Zone Blagoevgrad

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !