Проверена

Фарбеколор ЕООД Отличен избор

Търговия > Внос
Начало Търговия Внос Фарбеколор ЕООД

Фарбеколор ЕООД

Фирма Фаберколор е създадена през 2011 година в град Пловдив. Дейността на фирмата е изцяло насочена към внос и търговия на продукти,аксесоари и оборудване за фризьорски салони от водещите в бранша марки като BaByliss Pro France , Hantesis Italy, Gelish Harmony Bulgaria !

Фирма Фарбеколор ЕООД е официален вносител на световно известните марки за фризьори Hantesis Italy  и  Babylisspro France.

Image result for

Фирмата  е ориентирана към продукти за професионалисти от много висок клас и клиенти,търсещи различно и бутиково изпълнение.Продуктите,които предлагаме са високотехнологични,подходящи дори за много чувствителни и алергични хора. Някои от тях са минали и клинични медицински тестове,което допринася за ефективно лечение на много и различни проблеми на скалпа и косата.Техниката за коса,която предлагаме се отличава с най-новите и иновационни отктрития в областа на нано- технологията,ергономичните дизайни,еко мощността,здравината и качеството.Високият  капацитет на иновативни партньоства на Babylisspro с престижни инженери на известни международни марки и лаборатории допринася за качеството,което се е доказало с годините. 

Image result for

*Марката Babylisspro France е  с над 55 златни години на международния пазар,получавала ежегодишно престижни награди  за иновации в новите технологии.Марка Номер 1 при фризьорите от цял свят.*Марката Hantesis Italy е  с над  20  години присъствие на международния пазар. Известна е с разработките в сферата на био индустрията в продуктите за коса.Бутиковите продукти се предлагат в луксозни опаковки и стайлинг,повлияни от идеите на най-големите стилисти на Западна Европа. 

Image result for


Тагове

Фаберколор
Преси за коса
Козметични продукти Пловдив
Kozmetichni produkti
Продукти за фризьорски салони
Produkti za kosa
Козметични продукти
Magazin za produkti za frizuorski saloni
Kozmetichni produkti Plovdiv
Магазин за продукти за фризьорски салони
vnositel na Babylisspro France
Produkti za frizuorski saloni
Vnos na produkti za frizuorski saloni
Presi za kosa
Faberkolor
Turgovia na produkti za frizuorski saloni
вносител на Hantesis Italy
Продукти за коса
vnositel na Hantesis Italy
Внос на продукти за фризьорски салони
Търговия на продукти за фризьорски салони
вносител на Babylisspro France

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !