Проверена

Фарбеколор ООД Отличен избор

Търговия > Внос
Начало Търговия Внос Фарбеколор ООД

Фарбеколор ООД

Фирма Фаберколор е създадена през 2011 година в град Пловдив. Дейността на фирмата е изцяло насочена към внос и търговия на продукти,аксесоари и оборудване за фризьорски салони от водещите в бранша марки като BaByliss Pro France , Hantesis Italy, Gelish Harmony Bulgaria !

Фирма Фарбеколор ЕООД е официален вносител на световно известните марки за фризьори Hantesis Italy  и  Babylisspro France.

Image result for

Фирмата  е ориентирана към продукти за професионалисти от много висок клас и клиенти,търсещи различно и бутиково изпълнение.Продуктите,които предлагаме са високотехнологични,подходящи дори за много чувствителни и алергични хора. Някои от тях са минали и клинични медицински тестове,което допринася за ефективно лечение на много и различни проблеми на скалпа и косата.Техниката за коса,която предлагаме се отличава с най-новите и иновационни отктрития в областа на нано- технологията,ергономичните дизайни,еко мощността,здравината и качеството.Високият  капацитет на иновативни партньоства на Babylisspro с престижни инженери на известни международни марки и лаборатории допринася за качеството,което се е доказало с годините. 

Image result for

*Марката Babylisspro France е  с над 55 златни години на международния пазар,получавала ежегодишно престижни награди  за иновации в новите технологии.Марка Номер 1 при фризьорите от цял свят.*Марката Hantesis Italy е  с над  20  години присъствие на международния пазар. Известна е с разработките в сферата на био индустрията в продуктите за коса.Бутиковите продукти се предлагат в луксозни опаковки и стайлинг,повлияни от идеите на най-големите стилисти на Западна Европа. 

Image result for


Тагове

Vnos na produkti za frizuorski saloni
Kozmetichni produkti Plovdiv
Faberkolor
Търговия на продукти за фризьорски салони
Продукти за фризьорски салони
Магазин за продукти за фризьорски салони
Produkti za kosa
Kozmetichni produkti
вносител на Hantesis Italy
vnositel na Babylisspro France
вносител на Babylisspro France
Turgovia na produkti za frizuorski saloni
Presi za kosa
Продукти за коса
Козметични продукти
Produkti za frizuorski saloni
Преси за коса
Внос на продукти за фризьорски салони
Фаберколор
vnositel na Hantesis Italy
Magazin za produkti za frizuorski saloni
Козметични продукти Пловдив

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !