Проверена

ФАМИЛЕКС ЕООД Отличен избор

Производство > Храни и напитки
Начало Производство Храни и напитки ФАМИЛЕКС ЕООД

ФАМИЛЕКС ЕООД

Всяко зрънце в продуктите с марка „ФАМИЛЕКС”, които присъстват на трапезата на българските семейства вече години наред, си има своята история, която да разкаже. Как е било посадено в най-плодородната земя, как е поливано и пазено с най-голяма грижа, как е галено от всеки слънчев лъч, как е прибрано и съхранено, докато накрая с радост се озове в дома и на трапезата ни. Защото, когато се отнася до семействата ни и с какво се хранят най-важните ни хора, всичко е от значение.

Затова ние от компанията – лидер в своя сегмент, казваме, че е важно във всяко зрънце да има слънце. А слънцето е светлина, топлина, здраве, усмивките на нашите деца, живот.

Във „ФАМИЛЕКС” добре разбираме това и вече 20 години работим неуморно, за да бъдем добри приятели и верни помощници на българското семейство в приготвянето на домашната трапеза. Стараем се да предугаждаме какви са неговите вкусове и желания и да не спираме никога пред предизвикателствата.

familex_categories_products

Всеки един наш продукт преди да стигне до Вас – нашите потребители, минава през строг контрол, проверки и анализи. Ние добре разбираме, че безупречното качество на храната, която ежедневно присъства на трапезата ни, е от огромно значение. За нас е важно изискванията и потребностите на нашите потребители да бъдат задоволени напълно и те да бъдат спокойни.

Освен всичко друго, важен е и вкусът! А той е напълно съобразен с традициите и предпочитанията. Ако на нас не ни харесва – няма да го предложим и на Вас! – простичко и ясно обясняваме ние от „ФАМИЛЕКС”. Всеки потребител е важен точно толкова, колкото и всяко зрънце!

Тагове

zahar Plovdiv
oriz Plovdiv
kafava zahar Plovdiv
кафява захар Пловдив
захар Пловдив
леща Пловдив
proizvodstvo na hranitelni produkti Plovdiv
Сол Пловдив
pshenica Plovdiv
ориз Пловдив
Sol Plovdiv
bob Plovdiv
производство на хранителни продукти Пловдив
himalaiska sol Plovdiv
хималайска сол Пловдив
боб Пловдив
пшеница Пловдив
leshta Plovdiv

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !