Проверена

Хотел "Ален Мак" Мальовица Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Ален Мак" Мальовица

Хотел "Ален Мак" Мальовица

 Подарете си нещо повече от почивка и добре прекарано време – посетете хотел „Ален Мак“! Величието на Рила ще ви омагьоса, а чистият въздух ще ви опияни. Хотелът е разположен в курортен комплекс „Мальовица“ и ви предлага отлични условия за една пълноценна ваканция.


  Локацията не хотела е лесно откриваема и достъпна. Столицата е на 90 км разстояния, а град Самоков -  на 26 км. Пътят до курортния комплекс и до самия хотел е асфалтиран и обозначен с табели за максимално удобство. Мястото често се избира от любителите на зимните спортове, тъй като пистите са разположение в непосредствена близост. Освен това, ние ще ви предложим изцяло оборудван ски гардероб. Туристите могат да избират между отличните писти, които са подходящи както за начинаещи, така и за професионални скиори. Районът е известен с величествените си природни картини и многобройни забележителности. Имате възможност да съчетаете почивката си с приятна разходка или по-дълъг преход. Не се колебайте да се докоснете до красотата на връх Мальовица и да видите с очите си Мальовишките езера, Страшното езеро и връх Злия зъб.  

 „Ален Мак“ е съвременен хотел, който предлага на своите гости отлични условия и редица удобства. Стаите са просторни, светли и уютни. За вашия максимален комфорт и релакс разполагаме с джакузи, сауна и парна баня. В ресторанта на хотела може да се насладите на вкусна храна, сладки приказни с приятели и безупречно обслужване! Разгледайте снимки от всички части на хотела в нашия официален сайт. Там ще откриете и цените на нощувките.

 Заповядайте в хотел „Ален Мак“!

Тагове

Pochivka Maluovica
Ален Мак Мальовица
Туризъм Мальовица
Hoteli Maluovica
Хотел Мальовица
настаняване Мальовица
Alen Mak Maluovica
nastanavane Maluovica
Хотел Ален Мак Мальовица
Hotelsko nastanavane Maluovica
Turizum Maluovica
Хотели Мальовица
Нощувки Мальовица
Hotel Maluovica
Noshtuvki Maluovica
Хотелско настаняване Мальовица
Hotel Alen Mak Maluovica
Почивка Мальовица

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !