Проверена

ЕТ Светалекс - София Отличен избор

Услуги > Чистене
Начало Услуги Чистене ЕТ Светалекс - София

ЕТ Светалекс - София

 ЕТ „Светалекс“ е фирма, занимаваща се с почистващи услуги. Намира се в град Пловдив. Свържете се с нас, ако имате нужда от професионална помощ в почистването. Гарантираме ви, че ще останете доволни. „Светалекс“ работи с най-качествените препарати, а екипът се състои от хора, разбиращи от работата си. Предлагаме ви качествена услуга на изключително изгодни цени.


Image result for

 Почистването на килими е една от често търсените услуги, които предлагаме. Това е едно от нак-досадните домакински задължения, отнема много време и усилия. Затова ние ви предлагаме да свършим работата вместо вас – бързо, лесно и удобно. Ако се намирате на територията на град Пловдив, ние можем да вземем килима от входната ви врата и да го върнем обратно идеално чист и сух. Освен това той ще ухае свежо и ще изглежда като чисто нов! 

Image result for

 Друга услуга, която ще откриете при нас, е почистване на входове. Това е трудна и неприятна задача, както за организиране, така и за изпълнение. Забравете за прашния и мръсен вход, насладете се на уют и безупречна чистота. Възползвайте се от абонаменто почистване само с едно обаждане. Нашият екип ще почисти всяко ъгълче, покрито с паяжини и прах – като започнем от входната врата, преминем през прозорците, асансьорите, стълбите и стигнем до вратите на всеки отделен апартамент. Ако решите да се възползвате от тази услуга, ние ще направим напълно безплатен оглед на мястото, за да определим цената.

 ЕТ „Светалекс“ ви очаква!

Тагове

пране тапицерии и килими София
Поддържане домове София
комплексно почистване офиси София
kompleksno pochistvane ofisi Sofia
Poddurzhane domove Sofia
ET Svetaleks
ЕТ Светалекс
следремонтно почистване София
комплексно почистване търговски обекти София комплексно почистване домове София
sledremontno pochistvane Sofia
kompleksno pochistvane turgovski obekti Sofia kompleksno pochistvane domove Sofia
prane tapicerii i kilimi Sofia

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !