Проверена

Естел Корект ЕООД - Ландшафтен дизайн с. Момчилово Отличен избор

Дом, офис и градина > Изкуство и декорация
Начало Дом, офис и градина Изкуство и декорация Естел Корект ЕООД - Ландшафтен дизайн с. Момчилово

Естел Корект ЕООД - Ландшафтен дизайн с. Момчилово

Озеленяване, проектиране, изграждане и поддръжка на градини
Създаването на обитаема градина, градски оазис сред пустинята на технологиите е най-естествената терапия за успокоение и възобновяване на силите. И това не трябва да бъде просто една градина, а такава, която ни отделя от заобикалящия свят и ни вдъхновява да култивираме духовното мислене и саморефлексия. 

Gazania Kiss Mix Impaciens walleriana Raffael Petunia milliflora Cima Mini Mix Zinnia Mascottee Mixjpg Zinnia Mascottee Mix

Когато светът е изчерпан и обществото спира да те удовлетворява, остава винаги градината. 
Ние ще ви помогнем да съдадете ВАШЕ СОБСТВЕНО райско кътче! 


Създаването на една градина започва с изготвяне на ландшафтен проект. Ландшафтен проект за узаконяване: Проектната документация се изготвя от ландшафтен архитект с лиценз за пълна проектантска правоспособност. 

Проектирането се извършва в следните етапи
  1. Заснемане на терена с цел изготвяне на подложка, нанасят се съществуващите обекти (сгради, растителност и др.). Уточняват се изискванията на клиента относно градинските елементи, като барбекю, детски площадки, водни ефекти, осветление и др., както и разположението им.
  2. Изработва се идеен проект на база на който се правят корекции и се обсъждат детайлите. 
  3. След уточняване на всички детайли изготвя се Дендрологичен проект, Вертикала планировка, Трасировъчен проект и Посадъчна схема.
  4. Изготвя се проект за поливна система (ако клиентът желая да се изгради такава).
  5. Компютърна 3D визуализация, която ще даде ясна представа как точно ще изглежда градината.
В случай че вече имате узаконен ландшафтен проект, можем да ви предложим само 5ти етап от проектирането – 3D визуализация, което значително ще намали стойността на проекта.


След като вече имате проект за озеленяване следва работата по самото изграждане на градината. Ние предлагаме цялостно изграждане или на отделни етапи по желание на клиента. 
ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЕРЕН / ВЕРТИКАЛНА ПЛАНИРОВКА
Почистване на терени, риголване, фрезоване, заравняване, изграждане на хълмове, скатове и алпинеуми. Доставка на плодородна пръст, камъни за алпинеуми градински пътеки и други материали. 
ЗАСАЖДАНЕ НА РАСТИТЕЛНОСТ
Ние работим с едни от големите производители на декоративни растения в Италия, Холандия, Полша, Унгария и България. Освен това имаме собствено производство на широка гама видове декоративни дървета и храсти, което ни дава възможност да предложим конкурентни цени. Качеството на доставените и засадените от нас растения е гарантирано и при необходимост се подменят съгласно нашите гаранционни условия.
ТРЕВНИ ПЛОЩИ
Ние предлагаме изграждане на тревни площи посредством засяване на тревно семе или с готови тревни чимове. И в двата случая гарантираме за крайния резултат. 
АВТОМАТИЗИРАНИ ПОЛИВНИ СИСТЕМИ
За да улесним подръжката и поливането на зелените площи ние предлагаме изграждане на автоматизирани поливни системи, които не само спествяват усилия и време на нашите клиенти, а и значително намаляват разхода на водата. За нас качеството е на първо място и затова ние работим с най-добрите в областта на поливните системи RAINBIRD и HUNTER.
ПОДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ
За да се развива добре и да ви дарява с красота и уют, всяка градина се нуждае от съответната компетентна поддръжка. Ние предлагаме цалостна поддръжка на паркове и градини, която включва третиране срещу болести и вредители, подхранване с торове, подрязване и оформяне на храсти, дървета и живи плетове, почистване, косене на тревни площи, наблюдение и настройка на поливна система, подготовка на поливна система за зимния сезон и всички други действия необходими за да придадат на вашата градина пефектен вид. Подръжката може да бъде абонаментна или еднократна по желание на клиента.Тагове

Razsadnik
Собствено производство
Изграждане на градина
село Момчилово
selo Momchilovo
Proektirane na gradina
Градинарство
Разсадник
Декоративни растения
Landshaften dizain s. Momchilovo
Естел Корект ЕООД
Dekorativni rastenia
Izgrazhdane na gradinski oazis
Озеленяване
Изграждане на градински оазис
Ozelenavane
Градина Момчилово
Gradinarstvo
Проектиране на градина
Gradina Momchilovo
Poddruzhka na gradina
Поддръжка на градина
Sobstveno proizvodstvo
Ландшафтен дизайн с. Момчилово
Estel Korekt EOOD
Izgrazhdane na gradina

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !