Проверена

Епо Нова България Отличен избор

Производство > Промишленост
Начало Производство Промишленост Епо Нова България

Епо Нова България

 „EPAU NOVA“ e компания, чието начало е поставено във Франция през 1957 г. Основната дейност, коята развива фирмата, е свързана с произвеждането на раменни вати и фитили. През годините „EPAU NOVA“ доказва своето лидерство на пазара, благодарение на безкомпромисното качество и упорита работа. Дейността на фирмата е разпространена в пет държави, където има собствени филиали: Франция, Румъния, България, Мароко и Тунис.

 През 2005 г. е създаден българският филиал, който е и най-новото попълнение на фирмата. Така „Епо Нова“ става част и от България. Позициониран е в град Русе и осъщестява контакти на територитя на цялата страна, както и извън нейните предели.

 Екипът, който е движеща сила за компанията, се състои от висококвалифицирани професионалисти. Те са млади, енергични и амбициозни хора и отговарят за безупречното качество на предлаганите услуги. Предлагаме многообразие от продукти и модели. Стремим се да ви дадем най-доброто обслужване и отделяме време и внимание дори и на най-малкия детайл. Заедно с това, ви гарантираме бърза доставка и качествен краен продукт. 

 Част от предлаганите продукти са: мъжки и дамски раменни вати, мъжки и дамски фитили, биета, паспели, филцове, пластрони, термоленти, перфоленти, протяжки за закачалки, чашки и подплънки, шнурове и други.

 В официалния сайт на „Епо Нова“ – България, ще откриете всички предлагани артикули, както и тези, които са на промоция. Очакваме ви!

Тагове

proizvodstvo na termolenti
производство на фитили
производство на перфоленти
производство на термоленти
proizvodstvo na fitili
muzhki ramenni vati
Епо Нова България
производство на пластрони
proizvodstvo na plastroni
дамски раменни вати
damski ramenni vati
proizvodstvo na ramenni vati
Epo Nova Bulgaria
производство на филцове
proizvodstvo na perfolenti
proizvodstvo na bieta i paspeli
мъжки раменни вати
производство на биета и паспели
proizvodstvo na filcove
производство на раменни вати

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !