Проверена

Ен Джи Стил ЕООД Отличен избор

Търговия > Дограма
Начало Търговия Дограма Ен Джи Стил ЕООД

Ен Джи Стил ЕООД

Ен Джи Стил ЕООД работи в производството на дограма с профилите на немския концерн "Thyssen Inoutic". PVC прозоречните системи на Thyssen са едни от водещите и най-добре технически издържани профилни конструкции в света и са се наложили чрез качеството на своите продукти
 
ПРОФИЛНИ СИСТЕМИ Thyssen Polymer е един от водещите производители на профилни системи от пластмаси за прозорци, врати, зимни градини и фасади. Продуктите представят повече от 40-годиншен опит в технологията за обработка на пластмаси. Гаранция за качеството и оригиналността е фактът, че Thyssen Polymer произвежда своята продукция в гр. Боген, Германия, единствен завод в Европа.
 
ОСТЪКЛЯВАНЕ Предлагаме цялото разнообразие, което се предлага на пазара, като покриваме изцяло изискванията на клиента Нискоемисионното стъкло поддържа не само топлината в помещението, но и спечелва енергия чрез слънчевите лъчи т.е. допринася за осезаемото увеличаване на температурата по повърхността на външното стъкло. Чрез тази висока термоизолация се възпрепятства изпотяването на стъклата, което е познато при дървената дограма.

 


ОБКОВ За постигане на добро качество и прецизност в изработката на дограмата, освен профилите, голяма роля играе и обковът. Добрият обков осигурява безпроблемно функциониране на врати и прозорци по всяко време и дълъг живот на експлоатация. Нашата фирма работи с: Wink House, ROTO, немския обков на Siegenia Aubi, многостранно регулируем във всички посоки.
 
Ремот и подръжка на AL и PVC ДОГРАМА Предлагаме ремот и подръжка на AL и PVC ДОГРАМА, както абонаментно поддържане и ремонт на всички видове дограма без изключение Продуктите, които нашата фирма предлага, са насочени към клиента, поръчващ собствената си дограма на собственото си жилище. Тези продукти са проектирани безкомпромисно по отношение на качество и надеждност.

Цените - със сигурност не са най-ниските, но не са и необосновано високи. Вярваме, че нашия клиент получава най-доброто съотношение качество/ цена. Голямото разнообразие от продукти позволява на всеки да избере точното решение за себе си. Проектантско-консултантската ни дейност се извършва от екип от ерудирани инженери и специалисти, които следят новостите в областта. Техните съвети и проекти ще Ви помогнат да изберете Вашата дограма. Натрупаният опит и контактите с водещи фирми в бранша прави възможно да се изпълняват качествено, компетентно и отговорно и най-сложните конфигурации на Вашите мечти. Фирмата разполага с добра производствена база, с напълно оборудвани производствени звена. Монтажната дейност се извършва от монтажници завършили курсове и екипирани с най-съвремени прибори и инструменти.

Тагове

Профилни системи Пловдив
Vrati Plovdiv
Obkov Plovdiv
Prozorci Plovdiv
AL PVC dograma Plovdiv
Остъкляване Пловдив
Aluminieva dograma Plovdiv
Ostuklavane Plovdiv
Ен Джи Стил ЕООД
Обков Пловдив
Fasadi Plovdiv
Фасади Пловдив
Durvena dograma Plovdiv
Прозорци Пловдив
Врати Пловдив
Алуминиева дограма Пловдив
ПВЦ Пловдив
Дървена дограма Пловдив
Дограма Пловдив
Profilni sistemi Plovdiv
AL PVC dograma Plovdiv
Dograma Plovdiv
En Dzhi Stil EOOD
PVc Plovdiv

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !