Проверена

Еко Селище "Синия Вир" с. Медвен Отличен избор

Туризъм > Еко селище
Начало Туризъм Еко селище Еко Селище "Синия Вир" с. Медвен

Еко Селище "Синия Вир" с. Медвен

Медвен е селце в Югоизточна България и по-точно в община Котел. Съвсем близо до селото се  намира Еко селището ,,Синия вир“. Сгушено в красива и свежа растителност, то е отличен избор за ,,бягство от реалността“. Малко след него ще откриете един природен оазис, чиято красота ще ви изуми – водопадът ,,Сини вир“.

Еко селището разполага със седем къщички. Те се състоят от две отделни двойни стаи с баня и тоалетна. Оборудвани са с мини-бар и телевизор и навсякъде има свободен достъп до интернет. Къщичките имат и тераси с невероятна гледка, която ще ви заплени.

Имате възможност да се храните в нашия ресторант, където ще ви предложим вкусни гозби и ястия. Погрижили сме се и за най-малките ни гости – имаме детски кът и площадка за игра. А просторният ни двор е  още едно от нашите предимства.

За горещите дни предлагаме плувен басейн и бар, където да се разхладите. Имаме и конферентна зала, която е голямо удобство при делови срещи. Разполагаме и с паркинг за вашия автомобил.

Селището е подходящо както за семейства с деца, така и за по-големи приятелски компании. Нашият персонал ще направи всичко по силите си, за да бъде вашият престой приятен и незабравим.

Още едно от предимствата при нас е, че можете да си запазите стая само с едно цъкане на мишката. Просто влезте в сайта ни и за няколко минути ще организирате мечтаната почивка. Как да стигнете до нас?

Пътуващите по АМ Тракия трябва да свият на отбивката за Ямбол и Шумен към ,,Петолъчката“, а след това да хванат пътя за Котел.

За идващите от южните части на България – най-добрият маршрут е през Ямбол – Шумен. Малко след като подминете с. Мокрен ще видите разклонението за с. Медвен.

В случай че, идвате от север – минете по пътя Шумен – Мокрен или Омуртаг – Котел.

Тагове

Нощувки Медвен
Еко Селище Синия Вир село Медвен
Semeina pochivka eko selishte
Eko selishte vodopad
selo Medven
Eko Selishte Sinia Vir selo Medven
Еко Селище
Почивка еко селище
Sinia Vir
Еко селище Сливен
Noshtuvki Sliven
Eko Selishte
село Медвен
Nastanavane Medven
Нощувки Сливен
Pochivka eko selishte
Настаняване Медвен
Eko selishte Sliven
Noshtuvki Medven
Еко селище водопад
Семейна почивка еко селище
Синия Вир

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !