Проверена

Джиосайкъл България ЕООД Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги Джиосайкъл България ЕООД

Джиосайкъл България ЕООД

 Geocycle“ е фирма с основна дейност, съсредоточена върху услуги, свързани с управлението на отпадъци. Предлаганите услуги достигат до почти всички краища на света, благодарение на фирмите, които са част от международната мрежа „Джиосайкъл“. Те са 50 на брой и достигат до територията на пет континента.

 През 2015 г. част от тази международна мрежа става и нашата страна. Разпознаваема е под името „Джиосайкъл България“ ЕООД. Но дейностите на компанията започват да се развиват в България по-рано – през 2007 г. – тогава името й е „Екорек България“ ЕООД.
  Обслужването, което предлага „Geocycle“ достига до над 10 хил. хора по целия свят. Част от компанията са 80 инсталации за третиране на отпадъци и 180 заводи, специализирани в изгарянето на отпадъци. Част от огромного семейство на тази международна мрежа са повече от 2000 служители, които са специалисти в областта. Достигаме до 61 държави и успяваме успешно да реализираме дейността си на все повече места.

 Отпадъците са глобален проблем и мисита на „Джиосайкъл“ е да се справи с решаването му. Ние работим заедно за бъдеще без отпадъци. Стремим се да бъдем полезни на потребителите си, както и на цялото общество. Ние вярваме, че чрез дейността си, допринасяме за плавното, но стабилно доближаване до реализирането на основната цел, а именно – планета без отпадъци. 


 Екипът на „Джиосайкъл“ ви предлага висококачествени услуги и безупречна консултация. За да постигаме целите си, ние трябва да бъдем бързи, иновативни, мотивирани и безкомпромисни в работата си. Предлагаме ви устойчиви решения, а не просто замаскиране на проблема. Не се колебайте да се свържете с нас, за да разберете повече за предимствата, които ви носи предлаганата услуга. Станете част от бързо развиващото се семейство на „Geocycle”!

Тагове

selo Beli izvor
Отпадъци
Джиосайкъл
промишлени битови отпадъци
Хвърляне на отпадъци
битови отпадъци
Otpaduci
promishleni bitovi otpaduci
bitovi otpaduci
upravlenie na otpaducite
Dzhiosaikul
Рециклиране на отпадъци
Джиосайкъл България ЕООД
promishleni otpaduci
управление на отпадъците
промишлени отпадъци
Reciklirane na otpaduci
село Бели извор
Hvurlane na otpaduci
Dzhiosaikul Bulgaria EOOD

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !