Проверена

Дом за стари хора с. Добромирка Отличен избор

Услуги > Домове за възрастни
Начало Услуги Домове за възрастни Дом за стари хора с. Добромирка

Дом за стари хора с. Добромирка

Село Добромирка е разположено в Северна България, община Севлиево, област Габрово. Част от селото е Дом за стари хора – село Добромирка. И защото всеки от нас, независимо от възрастта си, заслужава най-доброто – ние предлагаме грижа, топлина и любов.

Дом за стари хора в село Добромирка е не просто място, на което възрастните да прекарат последните си дни. Това е общност, това е място, което дава сигурност и усещане за дом. Ние подаваме ръка на хора, преживели какви ли не трудности през своя живот. Хора, които са създали и отгледали деца, които са строили, работили, допринесли за това, което сме ние днес. Тези хора имат нужда от грижи и любов, защото никой не заслужава да бъде сам. За нас е важно да предоставим на потребителите си една спокойна среда, в която те да се чувстват сигурни и да имат всички необходими битови условия за нормален живот. Екипът ни се стреми към постигане на емоционална стабилност сред възрастните. Социалните контакти са изключително важни за тях и тук те могат да комуникират с много и различни хора, които споделят тяхната съдба. Ние целим да създадем благоприятна атмосфера и да бъдем не просто дом за стари хора, а общност, в която всеки да бъде себе си и да се чувства пълноценен.

Капацитетът на дома е 75 места.

Персоналът на дома е изграден от професионалисти в областта. Те подхождат с разбиране и внимание към нуждите на потребителите. За нас е важно да подкрепяме възрастните и да ги подтикваме да водят максимално самостоятелен начин на живот.Директор на Дом за стари хора – село Добромирка е Галина Рачева. Може да се свържете с нея на телефонен номер: 067 38 2484 или на: 0884 888 709.

Тагове

Персонал за стари хора Добромирка
selo Dobromirka
Дом за стари хора село Добромирка
Grizha za nashite blizki Dobromirka
Grizha za stari hora Dobromirka
Personal za stari hora Dobromirka
Грижа за нашите близки Добромирка
Dom za stari hora selo Dobromirka
Дом за възрастни хора Добромирка
Грижа за стари хора Добромирка
село Добромирка
Dom za vuzrastni hora Dobromirka
Personal za vuzrastni hora Dobromirka
Грижа за възрастни хора Добромирка
Персонал за възрастни хора Добромирка
Grizha za vuzrastni hora Dobromirka

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !