Проверена

Детска школа "Чудномания" София Отличен избор

Образование > Курсове, уроци
Начало Образование Курсове, уроци Детска школа "Чудномания" София

Детска школа "Чудномания" София

 Представяме ви Детска школа „Чудномания“, която е отличен избор за грижите на вашите деца. Школата се намира в град София, ж.к. „Надежда“ 2, в близост до метростанция „Надежда“ и разполага със собствена тераса и двор.
  Основна задача на учебното заведение е да въведе малчуганите в един напълно нов за тях свят. Често децата са неподготвени за започването на детска градина или училище и им е трудно да се социализират и да бъдат на място, различно от дома. Детска школа „Чудномания“ е плавният преход, от който детето ви се нуждае, за да се чувства щастливо и сигурно в бъдещите си социални среди.

 Школата предлага личен подход и индивидуални грижи, съобразени с нуждите на най-малките. Може да избирате между целодневни или полудневни грижи, като разполагаме както с детска забавачка, така и с занималня за ученици до пети клас.
Детската забавачка работи от 7.30 до 18.30. За нас е важно не само да запълним свободното време на децата ви, но и да развием техните умения. С помощта на интерактивни игри, песни и танци превръщаме ученето в забавление. Смятаме, че ученето на чужд език от ранна детска възраст може да бъде наистина полезно, затова ви предоставяме и избор за обучение на английски език. Няма нужда да се притеснявате за приготвянето на храната на детето ви. Ако желаете, можем да подсигурим специално меню, за да спестим още от времето ви. Наясно сме колко забързано и натоварено е ежедневието ви и колко често работният ден продължава по-дълго от очакваното. Няма нужда да се притеснявате, ако закъснявате или ако се налага да вземете детето си в по-късен час.

Ние сме тук за вас!

В полудневната занималня за децата ви ще се грижат специалисти и педагози, които ще им помагат да се справят с ежедневните си задачи – домашни работи и други. Уверяваме ви, че в „Чудномания“ малчуганите ще намерят нови приятели, ще общуват пълноценно с връстниците си, ще получат най-добрата грижа и ще развият потенциала си. Детска школа „Чудномания“ обединява в себе си най-доброто от всички образователни институции. Ние се стремим да излезем от рамката и да ви предложим това, което няма да намерите в останалите подобни учреждения. 


 Личното отношение към всяко дете е изключително важно, защото благодарение на богатия си опит, сме разбрали колко е важно индивидуалността в характера да се подсилва, а не да се притъпява. Свидетели сме как често образователната система се стреми да обучава децата ни по определен затворен модел. В детска школа „Чудномания“ вашите деца имат възможността да полетят, да се чувстват свободни и щастливи!

Тагове

Shkoli za deca Sofia
Shkoli za deca Nadezhda
Частни детски ясли Надежда
Курсове за деца Надежда
Zanimalna za deca Nadezhda
Detski shkoli Nadezhda
Detski gradini Nadezhda
Kursove za deca Sofia
Занималня за деца Надежда
Забавачка на деца София
Школи за деца София
Kursove za deca Nadezhda
Детска занималня Надежда
Курсове за деца София
Detska zanimalna Nadezhda
детски празници и забавления
Детски градини Надежда
Zabavachka na deca Sofia
Детски школи Надежда
detski praznici i zabavlenia
Chastni detski asli Nadezhda
Школи за деца Надежда

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !