Проверена

Детска Градина "Изгрев" Пещера Отличен избор

Образование > Детски градини
Начало Образование Детски градини Детска Градина "Изгрев" Пещера

Детска Градина "Изгрев" Пещера

Сградата на детска градина „Изгрев“ е построена за три години в периода от 1945г. до 1948г. А през следващата 1949г., тя отваря своите врати със скромните три групи. Неин първи директор е Гинка Шишиджиева. През годините се сменят няколко директори, а целта на всички тях е една – градината да се разшири и да има възможност за колкото се може повече групи. Целта е постигната като първоначално групите се увеличават на шест, а по-късно те достигат до осем на брой. Шест от тях са в главната сграда, а две са във филиал.

Заради малкият брой деца в град Пещера, в периода от 1994г. – 2004г., се наложи детската градина да се превърне в Обединено детско заведение. Открита е яслена група.

Дворът на детското заведение е с голяма площ от 2200 кв. метра. Това позволява на децата да тичат на воля и да изразходват своята енергия в игри и забавления. На разположение на децата също така са – шест стаи обособени като занимални и шест стаи обособени като спални помещения, кухненско помещение, спортен салон и лекарски кабинет.Благодарение на проекта „Красива България“, преди няколко години бяха сменени старите прозорци с нови с алуминиева дограма, а също така покривът на сградата беше ремонтиран изцяло. От 2010 детското заведение е част и от програмата „Регионално развитие“. Участва и в проект „Ремонт и модернизация на общински учебни и детски заведения в Община Пещера“. Участието във всички тези проекти и програми значително подобрява условията и качеството в детското заведение.

ОДЗ „Изгрев“ разполага с най-голям брой групи в град Пещера. Държим децата ни да се отглеждат в отлични условия, чисти помещения и спокойна обстановка. Екипът от професионалисти, който работи в заведението дава най-доброто от себе си, за да възпитава и обучава малчуганите. При нас работят педагози, медицински сестри и обслужващ персонал. Всички те обичат децата, грижат се за тях и им помагат.

Нашият основен приоритет е вашето дете да се чувства добре, да получи първите ценни уроци в живота, но не на последно място да се забавлява и да играе със свои връстници. Тук детето ви ще е в подходяща среда и ще намери своите приятели. 

Тагове

Detska asla Peshtera
Детска Градина Изгрев Пещера
Детска ясла Пещера
Прием на деца Пещера
Детско образование Пещера
Градина Пещера
Занималня Пещера
Priem na deca Peshtera
Детска Градина Пещера
Detska Gradina Izgrev Peshtera
Gradina Peshtera
Detska Gradina Peshtera
Detsko obrazovanie Peshtera
Zanimalna Peshtera

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !