Проверена

Детска градина "Червената Шапчица" Луковит Отличен избор

Образование > Детски градини
Начало Образование Детски градини Детска градина "Червената Шапчица" Луковит

Детска градина "Червената Шапчица" Луковит

 Детска градина „Червената шапчица“ се намира в град Луковит, област Ловеч. Адресът е улица „Никола Йорданов“ №3. Децата, посещаващи градината, са раздели в отделни групи – от първа до четвърта. За всяка от групите отговаря учител и помощник-възпитател. Те се грижат за децата и им осигуряват спокойно и приятно прекарано време.

 Началото на ДГ „Червената шапчица“ е поставено през 1977 г. От създаването й до днес през прага на градината са преминали хиляди деца, които са оставили своите следи в историята на институцията. Щастието на малчуганите е нашата основна ценност. Ние работим, за да виждаме детските усмивки. Стараем се да дадем най-доброто на вашите деца, да ги възпитаме и да поставим стабилни основи на бъдещото им развитие.

 Материалната база, с която разполага детската градина, е на изключително добро ниво. Има четири помещения, пригодени за занималнята на всяка група, същия брой стаи за обеден сън, отделни тоалетни и бани към всяко от помещенията и четири сервизни помещения. В сградата има и медицински кабинет, кухненска зона, помещение с перални и сушилни, както и дрги стаи и кабинети. Разполагаме с просторен двор, подходящ за отдих и за игри на свеж въздух. Той е любимо мясти на децата и им предоставя разнообразни уреди и площадки.

 Детска градина „Червената шапчица“ създава по една нова приказка всеки ден, в която децата са главните герои. А грижата, те да бъдат щастливи, да растат здрави и безгрижни, е наша!

Тагове

Priem na deca Lukovit
Chetvurta grupa Lukovit
Treta grupa Lukovit
Chervenata Shapchica Lukovit
Прием на деца Луковит
Втора група Луковит
Detska gradina Lukovit
Четвърта група Луковит
Първа група Луковит
Трета група Луковит
Detska gradina Chervenata Shapchica Lukovit
Vtora grupa Lukovit
Детска градина Луковит
Детска градина Червената Шапчица Луковит
Purva grupa Lukovit
Червената Шапчица Луковит

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !