Проверена

Детска градина 178 "Сребърно копитце" София Отличен избор

Образование > Детски градини
Начало Образование Детски градини Детска градина 178 "Сребърно копитце" София

Детска градина 178 "Сребърно копитце" София

Детска градина №178 „Сребърно копитце“ е създадена през есента на 1982г. Намира се в ж.к. „Младост“ 3, град София. През годините повече от 2600 деца поставиха началото на своя път именно тук.

Изборът на детска градина е изключително важен за младите родители. Това е мястото, където детето ви за първи път се сблъсква с един различен свят, с една среда, различна от тази на дома. Тук децата се учат да общуват. Важно е това начало да бъде поставено по възможно най-добрия начин, за да бъде бъдещият път на възпитаниците ни увенчан от успехи.

Детска градина №178 „Сребърно копитце“ разполага с десет групи. В тях се обучават деца от три до седем годишна възраст. Освен тях имаме и две групи за по малките. От 2012г. можем да се похвалим и с филиал, който е част от градината.
      178
В детската градина работи екип от хора, които не просто обичат работата си, те обичат безрезервно децата и влагат времето и усилията си в тяхното развитие. Ние знаем колко различно е всяко дете. Стремим се да задоволим потребностите му и да използваме индивидуален подход. Педагозите прилагат иновативни методи. За тях е важно децата да посещават с желание градината и да се прибират вкъщи щастливи, получили нови знания и заредени с положителни емоции. Те помагат на децата да развият личността си, учат ги как да бъдат активни, мислещи и амбициозни. Всяко дете има талант. Понякога просто му е нужна малко помощ, за да го покаже на света.

Когато всички работят заедно – ръководството, педагозите, родителите и децата, няма как резултатите да не са на лице. През годините успяхме да изградим една изключително благоприятна среда. Не спираме да се учим, да се развиваме и да си поставяме нови цели. Защото децата са тези, които заслужават цялото ни внимание, отдаденост и любов!

Тагове

Сребърно копитце София
Детска градина София
Детска градина младост 3
Detska gradina Mladost
Detska gradina 178 Sreburno kopitce Sofia
178 детска градина
Zanimalna Mladost
Detska gradina Sofia
Sreburno kopitce Sofia
Детска градина 178 Сребърно копитце София
Занималня Младост
178 detska gradina
Детска градина Младост
Detska gradina mladost 3

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !