Проверена

Детска градина 178 "Сребърно копитце" София Отличен избор

Образование > Детски градини
Начало Образование Детски градини Детска градина 178 "Сребърно копитце" София

Детска градина 178 "Сребърно копитце" София

Детска градина №178 „Сребърно копитце“ е създадена през есента на 1982г. Намира се в ж.к. „Младост“ 3, град София. През годините повече от 2600 деца поставиха началото на своя път именно тук.

Изборът на детска градина е изключително важен за младите родители. Това е мястото, където детето ви за първи път се сблъсква с един различен свят, с една среда, различна от тази на дома. Тук децата се учат да общуват. Важно е това начало да бъде поставено по възможно най-добрия начин, за да бъде бъдещият път на възпитаниците ни увенчан от успехи.

Детска градина №178 „Сребърно копитце“ разполага с десет групи. В тях се обучават деца от три до седем годишна възраст. Освен тях имаме и две групи за по малките. От 2012г. можем да се похвалим и с филиал, който е част от градината.
      178
В детската градина работи екип от хора, които не просто обичат работата си, те обичат безрезервно децата и влагат времето и усилията си в тяхното развитие. Ние знаем колко различно е всяко дете. Стремим се да задоволим потребностите му и да използваме индивидуален подход. Педагозите прилагат иновативни методи. За тях е важно децата да посещават с желание градината и да се прибират вкъщи щастливи, получили нови знания и заредени с положителни емоции. Те помагат на децата да развият личността си, учат ги как да бъдат активни, мислещи и амбициозни. Всяко дете има талант. Понякога просто му е нужна малко помощ, за да го покаже на света.

Когато всички работят заедно – ръководството, педагозите, родителите и децата, няма как резултатите да не са на лице. През годините успяхме да изградим една изключително благоприятна среда. Не спираме да се учим, да се развиваме и да си поставяме нови цели. Защото децата са тези, които заслужават цялото ни внимание, отдаденост и любов!

Тагове

Детска градина Младост
Детска градина София
178 detska gradina
Zanimalna Mladost
Детска градина 178 Сребърно копитце София
Detska gradina Sofia
Sreburno kopitce Sofia
Детска градина младост 3
Detska gradina 178 Sreburno kopitce Sofia
Detska gradina mladost 3
Detska gradina Mladost
Занималня Младост
178 детска градина
Сребърно копитце София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !