Проверена

Детска Градина №25 "Изворче" Банкя Отличен избор

Образование > Детски градини
Начало Образование Детски градини Детска Градина №25 "Изворче" Банкя

Детска Градина №25 "Изворче" Банкя

Скътана в полите на красивата планина Люлин, Банкя е място, познато като център за рехабилитации и прегледи на хора със сърдечено-съдови проблеми.

„Изворче“ е детска градина, която се намира в Банкя. Тя се състои от две сгради – основна и филиал. Децата в градината се разделят на няколко групи в зависимост от възрастта им – първа група за тригодишните, втора група за четиригодишните, подготвителна група за децата на пет години и подготвителна група за децата на шест години.

Детската градина предлага на своите деца модернизирани стаи, художествена зала, спортен салон, плувен басейн. Стаите, които децата обитават са големи, обезопасени и отговарят на всички норми и стандарти.

Детските учители в „Изворче“ са опитни професионалисти. Всеки от тях върши работата си с любов към децата и се стреми да ги обучава и възпитава едновременно. За нас е важно, нашите деца да развият личностните си качества,таланти и заложби. Предлагаме на малчуганите различни игри и забавления в разнообразни категории. По този начин виждаме какво се харесва на всеки един от тях по отделно и това ни дава шанс да наблегнем на конкретни неща. На разположение на децата, с проблеми при говора, е професионален логопед. За часовете с него не се заплаща такса. В градината работи и лекарски екип, както и обслужващ персонал. Целият екип има за цел да помага на децата в тяхното развитие, обучение и възпитание.
-27

Децата прекарват много голяма част от ежедневието си при нас, в детската градина. Затова ние и вие – родителите, трябва да работим заедно за едно по-добро бъдеще на вашето дете. Предоставяме ви възможността да участвате в работата на детската градина като давате идеи, съвети и решения на възникнали проблеми. За тази цел можете да участвате в родителското сдружение „Щастливо детство“.

Всеки месец организираме различни мероприятия, забавления, концерти, театри, ски училище, зелено училище. Всичко това се случва с ваше съгласие и разрешение. Чрез тези занимания, вие виждате нагледно резултатите, които вашите деца постигат и уменията, които те придобиват.

Детска градина „Изворче“ е отличен избор за подготовка и първоначално обучение на вашите деца.

Тагове

Zanimalna Banka
Detska Gradina Banka
Detska Gradina №25 Izvorche Banka
Detska asla Banka
Детска ясла Банкя
Занималня Банкя
Детска Градина Банкя
Детска Градина №25 Изворче Банкя
Priem na deca Banka
25 detska gradina Banka
Прием на деца Банкя
25 детска градина Банкя

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !