Проверена

Дестан ЕООД Отличен избор

Производство > Млечни продукти
Начало Производство Млечни продукти Дестан ЕООД

Дестан ЕООД

 „Дестан“ ЕООД е млекопреработвателно предприятие, което започва да развива своята дейност през 1994 г. От създаването си до днес, то не спира да доказва високото качество на произвежданите продукти, а именно – сирене и кашкавал – изцяло натурални! Фирмите и предприятията на „Дестан“ заемат огромна площ и работят на пълни обороти, за да могат да задоволят напълно желанията на клиентите. Екип от всеотдайни служители и професионалисти в областта движи колелата на машината и работи неуморно, за да бъде „Дестан“ това, което е днес.

 Фирмата се доверява на изцяло българско производство и така си гарантира мляко от най-висок клас. Работи с овче, краве и козе мляко, за да може да предложи богато разнообразие от продукти. Това, към което се стереми марката „Дестан“, е безупречно качество и възможно най-много доволни български потребители. За да сме сигурни, че това, което предлагаме носи в себе си необходимите качества, полагаме усилия и в развитието на земеделието. Така подсигуряваме фермерите с фуражи с доказан произход, за да сме сигурни, че ще получим висококачествено мляко.

 В нашите предприятия се произвеждат само истински български млечни продукти. Запазването на традиционния български вкус е мисия за нас! Следим за чистотата и натуралността на продуктите в специални лаборатории и гарантираме, че в изделията на „Дестан“ няма растителни мазнини. Освен сирене, кашкавал и извара, при нас може да откриете и хлебни изделия. Предлагаме натурални, свежи, вкусни хлябове и закуски – любими на всички!

 Производството на „Дестан“ излиза и извън границите на България и достига до потребителите в редица европейски страни. Благодарим ви, че избрахте нас! Тагове

Proizvodstvo na kashkaval
prerabotka na surovo mlako
преработка на сурово мляко
Destan EOOD
Sirene Destan
Млекопреработвателното предприятие
Млечни продукти Дестан
Izkupuvane na surovo mlako
Mlechni produkti Destan
Proizvodstvo na mlechni produkti
Производство на сирене
Производство на млечни продукти
Изкупуване на сурово мляко
Mlekoprerabotvatelnoto predpriatie
Proizvodstvo na sirene
Kashkaval Destan
Кашкавал Дестан
Производство на кашкавал
Дестан ЕООД
Сирене Дестан

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !