Проверена

Енканто ЕООД Отличен избор

Услуги > Тапицерски услуги
Начало Услуги Тапицерски услуги Енканто ЕООД

Енканто ЕООД

„Енканто“ ЕООД се намира в град София. Основните дейности, с които се занимава са в областта на шивашките услуги. При нас имате възможност да се възползвате от работата на професионалисти и да получите безупречно обслужване.

 Основната и една от най-търсените услуги, които ще ви предложим в „Енканто“ е изработката на дрехи по поръчка. От каквото и облекло да имате нужда – мъжко или дамско, за всеки повод, ще го получите при нас. Предлагаме професионална консултация – не се колебайте да зададете своите въпроси и да споделите с шивачите какво точно искате. Ние ще се погрижим за всеки детайл и за най-малката подробност от облеклото, за да бъде то съвършено.

 Ние държим на качеството и за да изпълним всички очаквания на клиентите ни, разчитаме на най-добрите специалисти в областта. Екипът ни се състои от шивачи с богат опит и доказани през годините умения.

 Освен с производство на дрехи, ние се занимаваме и с поправка на облекла. Ще поправим всеки скъсан цип, ще зашием всяко липсващо копче, ще стесним, ще отпуснем, ще скъсим и ще се погрижим всяка една дреха да ви пасне идеално.

 Не се колебайте да посетите „Енканто“ ЕООД. Тук ще срещнете професионализъм, любезно обслужване, а цените ни не са за сметка на качеството. 


Image result for

Тагове

Производство и изработка на облекло по поръчка
ивaшĸи ycлyги Манастирски ливади
Eнĸaнтo EOOД
Shivashki uslugi i drugi deinosti
Digitalizirane na kroiki
Дизайн
Dizain
чертежи за производство на облекло
Popravka na drehi
конструиране и моделиране на облекло
Шивашки услуги и други дейности
Proizvodstvo i izrabotka na obleklo po poruchka
konstruirane i modelirane na obleklo
ivashĸi yclygi Manastirski livadi
Поправка на дрехи
Дигитализиране на кройки
Enĸanto EOOD
chertezhi za proizvodstvo na obleklo

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !