Проверена

Частна детска градина "Mалки стъпки" – Симеоново, София Отличен избор

Образование > Детски градини
Начало Образование Детски градини Частна детска градина "Mалки стъпки" – Симеоново, София

Частна детска градина "Mалки стъпки" – Симеоново, София

В първата година след създаването си, детска градина „Малки стъпки“ представлява детски център. По-късно, след придобития лиценз от МОМН, тя вече е Частна детска градина, в която се говори на английски език. Днес тя успява да съчетае българските стандарти за образование с обучение на английски език по собствени учебни програми.

Детска градина „Малки стъпки“ се намира в софийския квартал Симеоново. До нея се стига лесно и има обособени парко места. Мястото предлага на малчуганите комфорт и спокойствие. Помещенията, в които децата се обучават и играят са големи, чисти и уютни. На разположение на децата е и добре поддържан двор с красива растителност. В него има площадка за игра с различни детски атракции. Градината разполага и със спортен салон.

В ЧДГ „Малки стъпки“ децата по цял ден говорят и общуват на английски език. Така от малки, те свикват с езика и успяват да го научат по-бързо и безпроблемно. Разбира се, ние не пренебрегваме българския език. Децата го изучават в предучилищна възраст. По този начин децата знаят два езика само на шест годишна възраст. Това е изключително полезно за тяхното личностно развитие.

Материалната база в детската градина е направена от безопасни за децата материали, които не вредят на природата. Всичко, което те използват – за обучение или за игри, помага за тяхното развитие и прогрес.Освен с отлични условия, градината ни може да се похвали и със своя екип от професионалисти и специалисти. Преподавателите се стремят да направят престоя на децата в учебното заведение приятен, но и в същото време максимално ползотворен. Нашите учители владеят английския език перфектно. Целият екип на детска градина „Малки стъпки“ работи за развитието и просперитета на възпитаниците си.

Учебното заведение предлага обучение и отглеждане за цял ден както и за половин ден. Приемаме деца на възраст от две години и половина до седем годишна възраст. Работното ни време е от 08:30 сутринта до 18:00 вечерта всеки делничен ден. Така няма да се притеснявате ако свършвате по-късно работа.

В ЧДГ „Малки стъпки“ се стремим да обгрижваме децата, за да не им липсва нищо по време на престоя. Чрез интересни методи и техники, нашите преподаватели правят обучението приятно и забавно за малчуганите. Наша основна цел е да помогнем в изграждането характера на всяко едно дете и развитието му като личност. Възпитваме у децата качества като толерантност, борбеност, доблест. Държим на дисциплината и реда. За нас е важно да насърчаваме у децата любов към знанието, любопиство към заобикалящия ги свят и не на последно място добродетелите на характера им.

През есента на 2013г. е открит филиал на детската градина в квартал Мусагеница. Проектът се изпълнява заедно с ЧЕГ „Проф. Иван Апостолов“, а крайната цел е цялостен училищен комплекс „Азбуки“. Идеята е да се създаде детска градина, училище от подготвителен клас до пети клас и езикова гимназия. Днес проектът вече е завършен и образователният комплекс функционира. 

Тагове

Детска градина Симеоново
English nursery and preschool
English nursery and preschool
Detska gradina Simeonovo
Частна детска градина Mалки стъпки Симеоново София
Английска детска градина LITTLE STEPS
Chastna detska gradina Malki stupki Simeonovo Sofia
английска детска градина
частна детска градина с английски
chastna detska gradina s angliiski
English kindergarten Sofia
childcare in Sofia
предучилищна с английски език
preduchilishtna s angliiski ezik
childcare in Sofia
English kindergarten Sofia
angliiska detska gradina
Angliiska detska gradina LITTLE STEPS

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !