Проверена

Център за работа с деца Дева Отличен избор

Услуги > Детски центрове
Начало Услуги Детски центрове Център за работа с деца Дева

Център за работа с деца Дева

Ако детето ви е на възраст межу 3 и 14 години и искате за него най-добрата предучилищна или училищна подготовка, качествено обучение и отглеждане – запишете го в център за работа с деца „Дева“. Тук то ще има всичко, от което се нуждае и ще срещне много нови приятели.

Обзавеждането в занималнята е модерно и ново, което допринася за комфорта и уюта на децата. При нас вашето дете ще се чувства добре и ще бъде в приятна обстановка, за да не усеща вашето отсъствие. Мястото е обзаведено и с креватчета, където децата да си почиват, когато се изморят. Едно от допълнителните удобства, които нашето учебно заведение предлага е възможността за нощувка на детето ви. В случай че, ви се налага да отсъствате от града или искате да се позабавлявате някоя вечер, а няма кой да гледа детето ви – ние от „Дева“ ще се погрижим за това. Оставете детето си в професионалните ръце на нашия екип и бъдете сигурни, че то е на сигурно място. Нужно е само да се обадите предварително, за да ни известите.

Ние осигуряваме и храна за вашето дете, включваща закуска и обяд (сутрешна и следобедна). За закуска малчуганите получават някакво тестено изделие заедно с плод или кремче. Обядът е на две степени – предястие и основно. Стремим се, чрез храната, децата да си набавят всички хранителни вещеста, от които организмът им се нуждае. Продуктите ни винаги са пресни и свежи.

В занималня „Дева“ работят професионални педагози с дълги години опит в преподаването. С годините, те са разбрали кои са най-ефикасните подходи към учениците и успешно ги прилагат. Без съмнение изучаването на чужди езици в днешно време е наложително. Нашите учители по чужди езици ще помогнат на детето ви в тази област. По този начин, то със самочуствие и увереност ще крачи към нови и нови успехи.

Поредното предимство на нашето учебно заведение е работното време. Ние отваряме врати още в 7:30 сутринта и затваряме чак в 22:00 вечерта. Така ще бъдете сигурни, че дори да ви забавят на работа и да закъснеете, вашето дете ще бъде в сигурни ръце, на топло и приятно място. Освен това ние работим без почивен ден. Работим през уикендите, ваканциите, официалните неработни дни. Ние сме на ваше разположение всеки ден. При нас децата се обучават и образоват по различни предмети. Но въпреки това, не ги лишаваме от игри и забавления. Игрите са отличен начин децата да се научат да работят в екип и да помагат на другия. Освен това чрез игрите, децата развиват качества като борбеност, самостоятелност. Уменията, които се придобиват по време на игра са безценни. Занималнята разполага с много образователни игри на различни теми – география, история, растителност, животински свят. Така с доза забавление и смях, децата научават по нещо ново всеки ден. Разполагаме и с компютри, които децата могат да използват и да развиват компютърните си умения, които са от съществено значение. Намираме време и за гледане на детски филмчета и анимации за разтоварване.

Друго което предлага занималнята са ексурзии с учебна и опознавателна цел. Водим децата на различни интересни места в страната. Посещаваме природни и исторически музеи и забележителности. По този начин те се учат да ценят и обичат българското. За да обогатяваме и духовната култура на подрастващите ги водим на театрални постановки и филмови прожекции. Лятото организираме лагери, които развиват практическите умения на децата. Знаем, че вие не винаги имате време и възможност да заведете детето си на екскурзия или на кино, затова ние ще го направим вместо вас.

Центрове за работа с деца „Дева“ има на няколко места в град София.

Това са кварталите „Борово“ и „Бели брези“, както и на улица „Юрий Венелин“, улица „Иван Шишман“, улица „Иван Вазов“.

Тагове

Гледане на деца София
razvitie na deteto Sofiq
развитие на детето София
Gledane na deca Sofiq
Zanimalnq Sofiq
Centur za rabota s deca Sofiq
Гледане на деца Дева
Gledane na deca Deva
Chujdi ezici Sofiq
Centur za rabota s deca Deva
Център за работа с деца София
Занималня София
Zanimalnq Deva
Център за работа с деца Дева
Занималня Дева
Чужди езици София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !