Проверена

Център за работа с деца Дева Отличен избор

Услуги > Детски центрове
Начало Услуги Детски центрове Център за работа с деца Дева

Център за работа с деца Дева

Ако детето ви е на възраст межу 3 и 14 години и искате за него най-добрата предучилищна или училищна подготовка, качествено обучение и отглеждане – запишете го в център за работа с деца „Дева“. Тук то ще има всичко, от което се нуждае и ще срещне много нови приятели.

Обзавеждането в занималнята е модерно и ново, което допринася за комфорта и уюта на децата. При нас вашето дете ще се чувства добре и ще бъде в приятна обстановка, за да не усеща вашето отсъствие. Мястото е обзаведено и с креватчета, където децата да си почиват, когато се изморят. Едно от допълнителните удобства, които нашето учебно заведение предлага е възможността за нощувка на детето ви. В случай че, ви се налага да отсъствате от града или искате да се позабавлявате някоя вечер, а няма кой да гледа детето ви – ние от „Дева“ ще се погрижим за това. Оставете детето си в професионалните ръце на нашия екип и бъдете сигурни, че то е на сигурно място. Нужно е само да се обадите предварително, за да ни известите.

Ние осигуряваме и храна за вашето дете, включваща закуска и обяд (сутрешна и следобедна). За закуска малчуганите получават някакво тестено изделие заедно с плод или кремче. Обядът е на две степени – предястие и основно. Стремим се, чрез храната, децата да си набавят всички хранителни вещеста, от които организмът им се нуждае. Продуктите ни винаги са пресни и свежи.

В занималня „Дева“ работят професионални педагози с дълги години опит в преподаването. С годините, те са разбрали кои са най-ефикасните подходи към учениците и успешно ги прилагат. Без съмнение изучаването на чужди езици в днешно време е наложително. Нашите учители по чужди езици ще помогнат на детето ви в тази област. По този начин, то със самочуствие и увереност ще крачи към нови и нови успехи.

Поредното предимство на нашето учебно заведение е работното време. Ние отваряме врати още в 7:30 сутринта и затваряме чак в 22:00 вечерта. Така ще бъдете сигурни, че дори да ви забавят на работа и да закъснеете, вашето дете ще бъде в сигурни ръце, на топло и приятно място. Освен това ние работим без почивен ден. Работим през уикендите, ваканциите, официалните неработни дни. Ние сме на ваше разположение всеки ден. При нас децата се обучават и образоват по различни предмети. Но въпреки това, не ги лишаваме от игри и забавления. Игрите са отличен начин децата да се научат да работят в екип и да помагат на другия. Освен това чрез игрите, децата развиват качества като борбеност, самостоятелност. Уменията, които се придобиват по време на игра са безценни. Занималнята разполага с много образователни игри на различни теми – география, история, растителност, животински свят. Така с доза забавление и смях, децата научават по нещо ново всеки ден. Разполагаме и с компютри, които децата могат да използват и да развиват компютърните си умения, които са от съществено значение. Намираме време и за гледане на детски филмчета и анимации за разтоварване.

Друго което предлага занималнята са ексурзии с учебна и опознавателна цел. Водим децата на различни интересни места в страната. Посещаваме природни и исторически музеи и забележителности. По този начин те се учат да ценят и обичат българското. За да обогатяваме и духовната култура на подрастващите ги водим на театрални постановки и филмови прожекции. Лятото организираме лагери, които развиват практическите умения на децата. Знаем, че вие не винаги имате време и възможност да заведете детето си на екскурзия или на кино, затова ние ще го направим вместо вас.

Центрове за работа с деца „Дева“ има на няколко места в град София.

Това са кварталите „Борово“ и „Бели брези“, както и на улица „Юрий Венелин“, улица „Иван Шишман“, улица „Иван Вазов“.

Тагове

Гледане на деца София
Gledane na deca Sofiq
Centur za rabota s deca Deva
Gledane na deca Deva
Чужди езици София
Centur za rabota s deca Sofiq
Занималня Дева
Zanimalnq Sofiq
Zanimalnq Deva
Център за работа с деца Дева
Chujdi ezici Sofiq
Занималня София
Гледане на деца Дева
Център за работа с деца София
razvitie na deteto Sofiq
развитие на детето София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !