Проверена

Борса за дървен материал - ремонт покриви - безшевни улуци Плевен Отличен избор

Дом, офис и градина > Мебели и обзавеждане
Начало Дом, офис и градина Мебели и обзавеждане Борса за дървен материал - ремонт покриви - безшевни улуци Плевен

Борса за дървен материал - ремонт покриви - безшевни улуци Плевен

БГ Борса предлагаме затворен цикъл: - при покупка на дървен материал получавате печат на стоковата бележка с -5% отстъпка за доставка и монтаж на американски безшевни улуци- продажба на дървен материал - греди, челни дъски, ламперия, летви и др.- професионални майстори на пориви- доставка и монтаж на безшевни улуци - за къщи, вили, навеси, халета, складове, заводи и др.- строителни материали - цигли, капаци, билна лента, подпокривна хартия, пирони, види и др.- транспорт услуги до адрес - камион с кран до 5 тона 

БГ Борса предлага собствен професионален екип за изграждане и ремонт на вашия покрив с най-високо ниво на качество предлагано в страната с сертификати от Унгария и Германия на водещи фирми за покриви и цигли

БГ Борса предлага собствени професионални екипи от монтажници и тенекеджий на безшевни улуци за халета, заводи, сладове, къщи, вили, навеси, барбекюта и мн. др. 

БГ Борса предлага собствен професионален екип за хидроизолации на хит цени. 

БГ Борса предлага собствен транспорт с 5 тонен камион с кран за бързото доставяне на дървения материал до адрес на клиента. 

БГ Борса разполага с  складова база в град Плевен и можем да ви предложим, разнообразие от размери и дължини на дървен материал на конкурентни цени. 

* При нас ще откриете дървен материали от иглолистни греди, дъски, ребра, талпи, ламперия, дюшеме, челни, кофражни дъски, платна и озб. за направата на покривни конструкции, навеси, барбекюта, груби строежи и др. 
* Дървения материал, който е предназначен за направата на дървени покриви е препоръчително да бъде поставен веднага след закупуването му, за да се избегне евентуална деформация на гредите и дъските !!!

Тагове

durveni gredi Pleven
Талпи Плевен
durven material Pleven
дървени греди Плевен
Durveni konzoli Pleven
Дървени конзоли Плевен
Дюшеме Плевен
Talpi Pleven
Борса за дървен материал Плевен
дървен материал Плевен
Dyusheme Pleven
Chelni duski Pleven
Челни дъски Плевен
Borsa za durven material Pleven

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !