Проверена

Болница "Света Богородица" с. Нареченски бани Отличен избор

Здравеопазване > Медицински центрове
Начало Здравеопазване Медицински центрове Болница "Света Богородица" с. Нареченски бани

Болница "Света Богородица" с. Нареченски бани

 Болница „Света Богородица“ се намира в село Нареченски бани – един от най-известните балнеолечебни курорти в страната. Мястото, на което е изградена болницата, не е случайно. То е подходящо за целите на болничната институция и допринася за ефективността на лечението. Въздухът е незамърсен, а планинският бриз допринася за здравето на лекуващите се. Курорта предлага редица възможности за лечение, профилактика и рехабилитация. Освен това, местонахождението му осигурява различни варианти за туризъм, екскурзии, риболов, посещение на редица забележителности.

 В болница „Света Богородица“ могат да бъдат настанени до 192 пациента. Материалната база е съвременна и поддържа добро ниво. Разполага с хотелска, медицинска и кухненска част, които са свързани помежду си чрез топли връзки. Има два басейна – открит и закрит, както и пречиствателна станция към тях. Близо до сградата има красив парк за отдих. Подсигурена е минерална питейна вода.

 Екипът, който се грижи за пациентите, се състои от професионалисти в областта. Те са любезни и внимателни в отношението си към лекуващите се. Лекарите и останалият персонал са специалисти в диагностиката, изследването и лечението на различни видове заболявания.

 Леглата, с които разполага болницата, са 192 на брой. Те са разпределени в 48 двойни стаи, 24 тройни стаи и 10 апартамента. Във всяко помещение има телевизия, баня + тоалетна. Някои разполагат и с тераса. В апартаментите има телефон и вана.

 Медицинският център е съвременно оборудван. Част от него за специализирани кабинети и клинична лаборатория. На разположение на пациентите е лечебен блок. Част от болницата са бар, кафене и ресторант.

 Болница „Света Богородица“ предлага на своите пациенти безупречни условия, грижи, комфорт и уют.


Тагове

Болести
selo Narechenski bani
Болница с хотелска част
Лечение
Bolnica s hotelska chast
Bolnica sred priroda
Лечебна сила
Болница
Bolnica
Bolnica Sveta Bogorodica
Bolesti
село Нареченски бани
Lechebna sila
Lechenie
Болница сред природа
Болница Света Богородица

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !