Проверена

Болница "Света Богородица" с. Нареченски бани Отличен избор

Здравеопазване > Медицински центрове
Начало Здравеопазване Медицински центрове Болница "Света Богородица" с. Нареченски бани

Болница "Света Богородица" с. Нареченски бани

 Болница „Света Богородица“ се намира в село Нареченски бани – един от най-известните балнеолечебни курорти в страната. Мястото, на което е изградена болницата, не е случайно. То е подходящо за целите на болничната институция и допринася за ефективността на лечението. Въздухът е незамърсен, а планинският бриз допринася за здравето на лекуващите се. Курорта предлага редица възможности за лечение, профилактика и рехабилитация. Освен това, местонахождението му осигурява различни варианти за туризъм, екскурзии, риболов, посещение на редица забележителности.

 В болница „Света Богородица“ могат да бъдат настанени до 192 пациента. Материалната база е съвременна и поддържа добро ниво. Разполага с хотелска, медицинска и кухненска част, които са свързани помежду си чрез топли връзки. Има два басейна – открит и закрит, както и пречиствателна станция към тях. Близо до сградата има красив парк за отдих. Подсигурена е минерална питейна вода.

 Екипът, който се грижи за пациентите, се състои от професионалисти в областта. Те са любезни и внимателни в отношението си към лекуващите се. Лекарите и останалият персонал са специалисти в диагностиката, изследването и лечението на различни видове заболявания.

 Леглата, с които разполага болницата, са 192 на брой. Те са разпределени в 48 двойни стаи, 24 тройни стаи и 10 апартамента. Във всяко помещение има телевизия, баня + тоалетна. Някои разполагат и с тераса. В апартаментите има телефон и вана.

 Медицинският център е съвременно оборудван. Част от него за специализирани кабинети и клинична лаборатория. На разположение на пациентите е лечебен блок. Част от болницата са бар, кафене и ресторант.

 Болница „Света Богородица“ предлага на своите пациенти безупречни условия, грижи, комфорт и уют.


Тагове

Болести
Bolnica
Болница
selo Narechenski bani
Bolesti
Болница Света Богородица
Bolnica Sveta Bogorodica
Bolnica s hotelska chast
Болница сред природа
Лечебна сила
Лечение
Болница с хотелска част
Bolnica sred priroda
Lechebna sila
Lechenie
село Нареченски бани

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !